Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. december 30., kedd

1:485 - Magyarok Szövetsége - szervezés: ADATLAP!

Sent: vasárnap, 2008. december 21, 2008 10:38 AM

Subject: Kutasi József 2008.  december 30.

ADATLAP

 

Tisztelt csatlakozott, vagy leendő Társunk!

 

A Magyarok Szövetségének létrehozása és megerősödése az utolsó esély ahhoz, hogy megálljt parancsoljunk a gazdasági gyarmatosításnak, a szellemi sivatagosodásnak, az erkölcsi fertőnek. A felelősség súlyát érezve arra törekszünk, hogy szövetségünk az összes olyan személy és szerveződés számára közös megoldást jelentsen, aki – a mai állami vezetőkkel ellentétben – a magyar nemzeti érdekek előtérbe helyezését fontosabbnak tarja más érdekeknél.

 

A nemzeti egység megteremtését a társadalomnak csak a nemzetben gondolkodó tagjai látják szükségesnek, és tisztában vagyunk azzal, hogy nagyon sok jó szándékú kezdeményezés történt már különböző területeken, amelyek sikerre jutását szeretnénk elősegíteni, azonban – a sok kiváló gondolat, tanulmány, szándék ellenére – mindeddig nem jött létre olyan erő, amely átfogó módon, mind tartalmi, mind szervezési vonatkozásokban képes lett volna arra, hogy kikényszerítse a tényleges, a magyar érdekeknek megfelelő rendszerváltást. Mi, a Magyarok Szövetsége ezt meg fogjuk tenni! Mi közösen. Olyan megoldást dolgozunk ki a szükséges részletességgel, amely alkalmas lesz arra, hogy a jelenlegiből átvezesse a társadalmat egy fenntartható, nemzeti érdek elvű, erkölcsös társadalomba. Ehhez meg van a kellő tudásunk és meg lesz a kellő erőnk.

 

A feladat most az, hogy mindazokat, akik hisznek az egység erejében, és tenni is szeretnének közös ügyünkért, egymást segítő csapattá szervezzük. Ehhez meg kell ismernünk egymást. Hála Istennek egyre többen csatlakoznak. Már komoly feladatot jelent az azonos érdeklődésű, szaktudású, illetve azonos településen, illetve járásban tevékenykedő társaink közös feladatellátásának összeszervezése, mivel a korábbi csatlakozáskor megadott adatok nem elegendők ehhez, ezért

 

kérjük, hogy az alábbi táblázatot töltse ki és villámlevélben (e-mail) küldje vissza az msz.szervezes@gmail.com címre.

 

A kitöltött táblázatokat folyamatosan feldolgozzuk, és 2009. január első napjaiban megkezdjük a tényleges munkát azokkal, akiket – a rendelkezésre álló adatok alapján – a megfelelő tagozatba, illetve szervezési területre be tudunk sorolni. Ezt követi a tagozati és szervezési munka módszertanának ismertetése, a feladat és ütemterv véglegesítése, és a részfeladatok szétosztása.

 

Csatlakozásukat, segítségüket megköszönve, tisztelettel:

 

     Vukics Ferenc        Herpai Sándor

  kezdeményező     szervezési vezető


ADATLAP

 

A Magyarok Szövetségéhez való csatlakozáshoz

 

E-mail cím:

 

Kézi telefon:

 

Vezetékes telefon:

 

A település ahol tevékenykedik::

 

Járás (Kistérség):

 

Megye:

 

Postacím:

Irányítószám

 

Település

 

Utca, házszám

 

Választott tagozat:

 

Szakképzettsége:

 

Foglalkozása:

 

Életkora:

 

Mely csatlakozó szervezetnek tagja?

 

Szeretne-e szervezési feladatokban részt venni?

 

Mindennél fontosabbnak tartja-e a Magyarok Szövetsége egységének megtartását?

 

Miben tud segíteni?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Természetesen nem köteles az adatok bármelyikét megadni, de minél többet tudunk egymásról annál jobban együtt tudunk működni.

Az adatokat bizalmasan kezeljük, azokat kizárólag a Magyarok Szövetsége belső, szervezési munkájához használjuk fel, azokat senki másnak nem adjuk át.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------