Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. december 27., szombat

1.455 - A Magyar Nádori Szövetség nevében: Kőműves Géza, elnök: A NEMZETMENTÉS CSAKIS A HATALMI BERENDEZKEDÉS TELJES, A HAJSZÁLGYÖKEREKIG TERJEDŐ KIGYOMLÁLÁSÁVAL HAJTHATÓ VÉGRE!

Von: Kőműves Géza [mailto:apor45@t-online.hu]
Gesendet: szombat, 2008. december 27. 18:33
An: Kutasi József > München
Betreff: Hazafiak!
Wichtigkeit: Hoch

 

 

 

 

HAZAFIAK!

 

Egyszerű tényként már régen felhívtuk a figyelmet, hogy Hazánkban egyedül a Magyar Nádori Szövetségnek van kilábaló programja a végzetes mocsárból.

 

Más szervezetek, szövetségek hozzáállása a világ megrontóival szembeni több - kevesebb lojalitásánál fogva egyszerűen nem megoldás, mert újra szárba szökken a métely, és romba dönt mindent.

 

Aki ezt nem hiszi, csak gondoljon arra, hogy a fenntartható fejlődéssel, - judeo – liberalizmussal, - globalizmussal és intézményeivel nemhogy kesztyűs kézzel bánó és lojális, hanem rokonlelkületű, felületesen nemzeti érzelmű FIDESZ kormány után pillanatok alatt milyen erőre kapott a nemzet és világvesztők legmocskosabb csapata.

 

Azt is állítjuk, hogy nem csak az előbbi mondatból kiolvasható felelősség terheli a FIDESZ- t, hanem az aljas cinkossal szembeni ítéletet is kiérdemli.

 

Mára már bebizonyosodott, hogy a visszafogott ellenlépések elégtelenek, hiszen csakis és kizárólag a liberális világ talmi értékeinek és a pénz gátlástalan bűvöletén kívül eső EMBERI  ERŐ, vagyis egy kisebb, eltökélt réteg összefogásával, mindenre elszánt fellépésével,  hatalomátvételével, átmeneti, pozitív célú diktatúrájával és a szintén nemes szándékú, de gyámoltalanabb tömegek támogatásával rakható le a fenntartható fejlődéssel, másként a globalizmussal, nemzet, faj és természetpusztítással ellentétes FENNTARTHATÓ ÉLET alapja!

 

A NEMZETMENTÉS  CSAKIS A HATALMI BERENDEZKEDÉS TELJES, A  HAJSZÁLGYÖKEREKIG TERJEDŐ KIGYOMLÁLÁSÁVAL HAJTHATÓ VÉGRE!

 

Az amolyan csalárd, valamint langyos szövetségek erre a feladatra alkalmatlanok.

 

Hazafiak! Fel mertünk lázadni az orosz medve ellen és most eltűrjük, hogy

nemzeteket zabáló nyüvek, kacagó hiénák kiirtsák népünket, belakják és sivataggá változtassák hazánkat?!

Birka és csúszó – mászó lett a magyar oroszlánból, szabadságszerető magyar turulból?!

 

Hasonlóan gondolkodók sürgősen keressetek meg minket !!!

 

Telefon: 06/70/ 312 67 94. Email: apor45@t-online.hu

 

A Magyar   Nádori Szövetség nevében: Kőműves Géza, elnök

Ekrem Kemál György, ügyvezető elnök

Tatár József, elnökhelyettes

2008 -12. 21. Sopron

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------