Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. december 27., szombat

1.458 - Aláírásgyűjtő ív innen letölthető: http://www.seresmaria.hu/pl.php?tid=5 Aláírásgyűjtő ív letölthető: http://www.csaladiszovetseg.hu/contents/Felhivastarsadalmi.pdf

Von: fimre [mailto:fimre@mail.tvnet.hu]
Gesendet: szombat, 2008. december 27. 00:47
An: 'Kutasi József' > München
Betreff:
Kérem, segítsen mindenki, mert minden aláírás számít!


Tisztelt Kutasi József!

 

Két fontos népszavazási kezdeményezés sikerre viteléhez kérem a segítségüket. Most ennyit tudunk tenni, de fontos, hogy ezekben is, mint a vizitdíj ellen is, sikerrel járjunk.

1. Seres Mária népszavazási kezdeményezése: "Egyetért-e ön azzal, hogy az országgyűlési képviselőknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?"

A népszavazási kezdeményezés az országgyűlési képviselők költségtérítésére vonatkozik, arra, hogy csakis a számlákkal alátámasztott kiadásaik után járhasson nekik a költségtérítés.
Több mint száz olyan parlamenti képviselő van, aki az elmúlt ciklusban 17 millió Forintnál nagyobb összegű költségtérítést kapott adómentesen, bármiféle bizonylat felmutatása nélkül! Nekik ugyanis nem kell igazolniuk, hogy mire költötték az eredetileg szállásra és utazásra kapott pénzt, vagyis nem kell számlákat leadniuk ezekről. Hogy miért? Mert megszavazták – saját maguknak.

Aláírásgyűjtő ív innen letölthető: http://www.seresmaria.hu/pl.php?tid=5  

2. A Magyar Családok Országos Szövetsége népszavazási kezdeményezése: „Egyetért-e Ön azzal, hogy a következő országgyűlési képviselőválasztás
során a jelölteknek már ne kelljen ajánlószelvényt gyűjteni?

Ennek a lényege, hogy a parlamenten kívüli pártok is képesek legyenek képviselőjelöltek indítására a választásokon.
Aláírásgyűjtő ív letölthető: http://www.csaladiszovetseg.hu/contents/Felhivastarsadalmi.pdf

Aki nem tud részt venni az aláírásgyűjtésben, az is tud segíteni, az ívet letöltve aláírva a megadott címre postán megküldve.  Kérem, segítsen mindenki, mert minden aláírás számít!

Üdvözlettel:

Fodor Imre

Aláírásgyűjtő

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------