Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. december 30., kedd

1.489 - Péteri Attila Árpád: Imént kaptam az alábbi információt. (2008. december 13.)

Von: Péteri Attila Árpád [mailto:pa01@interware.hu]
Gesendet: szombat, 2008. december 13. 18:49
An: Kutasi József 2008. December 30.
Betreff
: válaszoljunk a "Hanuka-rekord" provokációjára

 


From: Péteri Attila Árpád [mailto:pa01@interware.hu]
Sent: Saturday, December 13, 2008 5:24 PM
To: 'Dr.Feldmajer Péter'
Cc: 'MAZSIHISZ'; 'tamas.suchman@parlament.hu'; Sólyom László Közt. elnöke (hivatalvezeto@keh.hu); 'Szili Katalin'; 'Gyurcsány Ferenc'; 'Paczolay Péter AB elnök'; 'Dr. Kovács Tamás legfőbb ügyész'; 'LB főtitkár'; 'Dr. Kállai Ernő'; 'Dr.Bencze József'; Orbán Viktor (orbanviktor@orbanviktor.hu); 'Fodor Gábor'; Semjén Zsolt KDNP (zsolt.semjen@parlament.hu); 'Dávid Ibolya'; 'Erdő Péter bíboros'; 'Dr. Draskovics Tibor'
Subject: Hanuka!-Zárt körben!

 

Tisztelt Elnök Úr! (Közvetlen Munkatársai!)

 

Imént kaptam az alábbi információt. 10 éve vagyok az internet híreinek /a hazaiakon túl a külhoniaknak is/ napi figyelője. Sokat láttam, hallottam ezen időszak alatt.

 

Függetlenül a szerzőktől, arra kérem Önöket, hassanak oda, hogy a HANUKA ne lehessen a hazánkban élő zsidó etnikum provokációs eszköze. Se szándékosan, se meggondolatlanságból fakadóan. Ne feledjék, ez az ország mégiscsak egy keresztény (keresztyén) múlttal rendelkező ország és a neve Magyarország.

 

Higgyenek nekem, legyenek bölcsek és haladéktalanul állíttassák le a felelőtlen szervezőket és ne engedjék, hogy akár most, vagy a jövőben bármikor, nyilvános helyeken erőltessék e rendezvényeiket. Maradjanak zárt térben, emberi méltóságuk megtartásával s ekként adózzanak ünnepeik értékállóságának méltányos keretet adva. Ne járuljanak hozzá, hogy bárkik is, értelmetlenül tüzeljék az ellentéteket, az ú.n. gazda ország lakossága és minden más hazánkban élő népcsoport, bevándorló stb-stb. tagjai között. A sajnos létező problémákat, a többnyire kibeszéletlenségen alapuló ellentéteket, nem elmélyíteni kell, hanem előrelátóan MEGELŐZNI azokat!

 

Van már Önöknek is annyi élettapasztalatuk, hogy fel tudják mérni mondandóm lényegét, annak kihatásait, pro-kontra viszonylatban.

 

Egyben megragadom az alkalmat, hogy szerencsében gazdag, békés Új Esztendőt kívánjak minden jó szándékú honfitársnak, aki e HAZÁBAN él, az Önök soraiból is ide értendőknek.

 

Bízva, velünk -józanul gondolkodókkal- közös érdeken alapuló megértésükben, maradok kézfogással.

 

/Péteri Attila Árpád/

nyugdíjas népművelő

    ált. koordinátor

 

 

Forrás: Nemzeti Hírháló

 

Budaházy és Toroczkai felhívása: válaszoljunk a "Hanuka-rekord" provokációjára
2008-12-13. 11:31

Megismerkedve a hanuka ünnep történelmi lényegével, rájöhetünk, hogy ez tulajdonképpen egy győzelmi tor megülése a legyőzöttek felett. És ennek a most már évek óta tartó, a karácsonyi ünnepkört megzavaró utcai csinnadrattának Simon Perez elkottyantott kijelentése ad igazi értelmet. Ennek fényében felháborítónak, és mélységesen sértőnek, sőt megszentségtelenítőnek tartjuk a Hősök terét, mint helyszínt, és ráadásul az időpont kiválasztását, mert számunkra az egésznek az a kicsengése, mintha a magyar nemzet feletti uralmukat szeretnék ezzel kifejezésre juttatni.

Hazafiak! Csak nemrég volt, hogy a deviáns homokos csürhe magamutogató felvonulásától meg kellett védenünk nemzeti történelmünk nagyjaira emlékező szakrális terünket, a Hősök terét, és máris itt az újabb, minden eddigit felülmúló vérlázító provokáció: a "Hanuka rekord". Mert ez most tényleg provokáció.

A hazánk fővárosában utóbbi években minden karácsonyi időszakot megkeserítő, a köztereinken valami eddig ismeretlen ünnepet ülve zajongó Salamon Berkovitz-féle zsidó szekta minden eddigi határon túlmenni készül. December 21-én, mely nemcsak, hogy idén aranyvasárnap - azaz az adventi ünnepkör fontos napja, - de egyben a téli napforduló napja is, mely az eredeti, ősi karácsony ünnep szakrális időpontja, és mely napokon a hagyományőrzők országszerte tömegesen megülik e jeles eseményt, ők "Hanuka rekordot" készülnek felállítani a budapesti Hősök terén.

Mondhatnánk, hogy számunkra felfoghatatlan, mi szükség van erre, és általában az egész utcai hanuka vircsaftra, agresszív magamutogatásra, de nem mondjuk, mert pontosan tudjuk az okát. Amennyire jelen helyzetünkben kénytelenek voltunk utánanézni, egy régi "fergeteges zsidó győzelemre" emlékeznek ezzel az eseménysorral, amely egy nyilvános színpadon, gépzene kíséret mellett örökzöld slágereket dalolászó hájas, pajeszos zsidógyerek cincogásából, meg a színpad előtti táncikálásból, illetve a zenebona végén egy sokágú vasállványon lévő petróleum lámpa meggyújtásából áll nagyjából (legalábbis amikor "volt szerencsénk" személyesen látni, akkor ilyen volt). Mivel a "produkció" még a dél-amerikai indán utcazenészek műsorának kulturális értékétől is messze elmarad, nyilván művészet közvetítése helyett valami más célja lehet az egésznek.

Megismerkedve a hanuka ünnep történelmi lényegével, rájöhetünk, hogy ez tulajdonképpen egy győzelmi tor megülése a legyőzöttek felett. És ennek a most már évek óta tartó, a karácsonyi ünnepkört megzavaró utcai csinnadrattának Simon Perez elkottyantott kijelentése ad igazi értelmet. Ennek fényében felháborítónak, és mélységesen sértőnek, sőt megszentségtelenítőnek tartjuk a Hősök terét, mint helyszínt, és ráadásul az időpont kiválasztását, mert számunkra az egésznek az a kicsengése, mintha a magyar nemzet feletti uralmukat szeretnék ezzel kifejezésre juttatni. Ezért felhívjuk az esemény megrendezésén szorgoskodó zsidó szervezőket, hogy keressenek a rekordjukhoz valami hozzájuk jobban köthető helyet, mondjuk Tel Avivot, Jeruzsálemet, vagy legalábbis valamelyik zsinagóga környékét, és álljanak el a tervüktől, hogy ezt az eseményt a mi szent terünkön rendezzék meg. Hogy eme követelésünknek nyomatékot adjunk, felhívunk minden magyar hazafit, hogy december 18-án 18 órakor, lehetőleg Árpád-sávos zászlókkal felszerelkezve jöjjön, és tüntessen velünk Budapesten, a Dohány utcai zsinagóga épülete előtt. Amennyiben megértő, a konfliktust kiélezni nem akaró fogadtatást tapasztalunk, ez esetben természetesen nekünk sincs szükségünk karácsony előtt tüntetés szervezésével bajlódni, és hajlandóak vagyunk elállni tőle, de ha süket fülekre találna követelésünk (volt már ilyen), abban az esetben nem tudjuk garantálni, hogy a mélyen sértő esemény kapcsán jogosan felháborodó hazafiak nem vesznek-e elégtételt a nyilvános megalázásért.

Budaházy György és Toroczkai László

 

(Kuruc.info)