Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. november 16., szombat

18.068 - Jobbik: egymillió gyarmati rabszolga a Fidesz jövőképe


Jobbik: egymillió gyarmati rabszolga a Fidesz jövőképe 
2013, november 14 - 15:55 alfahir.hu 

A Fidesz-KDNP-kormány az elmúlt évek során azt bizonyította, hogy képtelen értékes, új munkahelyeket teremteni - írja Bertha Szilvia, a Jobbik országgyűlési képviselője csütörtöki közleményében. 

A politikus szerint a stratégiai szerződések, a multinacionális vállalatok terjeszkedésének támogatása, a munkahelyvédelmi akciók, közfoglalkoztatási programok pedig csak arra jók, hogy a gyakorlatban még darabszámban sem gyarapodó munkahelyek az elvárt képzettség és munkakörülmények terén egyre silányabb minőségűek legyenek, egyre kevesebb bérért dolgozzanak az emberek egyre kisebb munkaügyi védelem mellett. 

Mi mást jelentene az, mikor a közel 90 ezer forintos létminimum mellett a piacon fizetendő nettó minimálbér 65 ezer forint, a közalkalmazotti bértábla bruttó (!) 69 ezer forinttal kezdődik, és még a tisztességgel dolgozó közfoglalkoztatottak is csak jellemzően 37 ezer forintot kapnak havonta - és mindez milliókat érint. Azokat a milliókat, akik munkájukkal a mai Magyarországot fenntartják, a költségvetési bevételeket megtermelik. 

Bertha Szilvia úgy véli, hogy az a stratégia, amelyre a kormány oly büszke, egyértelmű gyakorlati megvalósulása Magyarország gyarmattá válásának: az emberek kizsigerelésének saját kormányuk sem szab határt, a kormány által a közszférában és a közfoglalkoztatottak számára biztosított, valamint a munkáltatóktól elvárt bérek csak a vegetatív létet biztosítják, amely egyre gyengülő és fogyó magyar nemzetet eredményez. 

A Jobbik Magyarországért Mozgalom átfogó bérstratégia kialakítását látja szükségesnek, amelynek legfőbb célja, hogy Európa közepén végre a bérekben is közelítsünk Európához. Magyarországnak valódi nemzeti kormányra van szüksége, amely a dolgozó, magyar családok gyarapodását mindennek fölé helyezi. 

Kapcsolódó: 
   Videó: Dr. Apáti István - "Vörös és narancs maffia" - Trafiktörvény (2013-04-29) 
   Rezsicsökkentés: 0 forint gáztartozás miatt is kikapcsolják a gázt - itt a szolgáltató levele! 
   Erősen ajánlott program a CBA-s alkalmazottaknak a Békemenet