Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. november 29., péntek

18.156 - Több mint három százalékkal nőhet a nyugdíjak vásárlóértéke (+videó)

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2013. november 28. 18:28
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2013-11-28
Több mint három százalékkal nőhet a nyugdíjak vásárlóértéke (+videó)

Az év eleji nyugdíjemelésnek és az alacsony inflációnak köszönhetően a nyugdíjak vásárlóértéke éves szinten 3,2-3,4 százalékkal nőhet – közölte az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális és családügyért felelős államtitkára csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján.

Egy kézbe kerülnek az innovációs források (+videó)

Jövő év elejétől a Nemzetgazdasági Minisztérium kezeli a kutatás-fejlesztésre és innovációra szolgáló uniós és nemzeti forrásokat is - mondta a Magyar Innovációs Klub rendezvényén Cséfalvay Zoltán, az NGM parlamenti és gazdaságstratégiáért felelős államtitkára csütörtökön Budapesten.

Orbán Viktor is részt vesz a keleti partnerségi csúcson

Orbán Viktor kormányfő is részt vesz a csütörtökön kezdődő kétnapos keleti partnerségi csúcstalálkozón, a soros EU-elnöki posztot betöltő Litvánia fővárosában, Vilniusban – közölte Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-vel.

Újabb ösztöndíj a rezidenseknek (+videó)

Újra meghirdetik az eddig igénybe vehető rezidensösztöndíjakat, és új elemként a sürgősségi orvostan szakorvosjelöltjei pályázhatnak a Gábor Aurél-ösztöndíjra - jelentette be az Emberi Erőforrások Minisztériumának egészségügyért felelős államtitkára csütörtökön, Budapesten.