Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. november 30., szombat

18.163 - Az MVSZ felvideki ugyeinek megiteleset ez a harom tagu bizottsag vegezheti el, veluk egyutt mukodhetunk. > Elküldve: 2009. április 26. 14:51


Feladó: karcsai G.Gy. <karcsai@vipmail.hu>
Dátum: 2013. november 28. 4:06
Tárgy: MVSZ
Címzett: jozsef@kutasi.eu
-- Eredeti üzenet --
Elküldve: 2009. október 3. 22:23
Tárgy : Fwd: MVSZ
Elküldve: 2009. április 26. 14:51
Tárgy : MVSZ

Itteni elnoksegi tagjaink tomor velemenye, hogy a minimum a 2004 es oszi kozgyules osszehivasa es azon a mi kuldotteink reszvetele.
Ezen ugyanis megjelenhetnek a vitak miatt eltavozott vezetok is.
 
Ha ez nem megy, az egyetlen megoldas, ha a jelenlegi elnik visszavonul es a jelenlegi tarsasag kinevez egy szemelyt egy harom tagu bizottsagba, amely vezeti az MVSZ ugyeinek rendezeset.
Ez a bizottsag kapna meg a rendelkezest az anyagiak felett is.
A masik ket tagnak javaslom Sarkozy Csabat, aki rendezheti a sorokat es Dr. Gaudi Nagy Tamast.
Gaudit kizartak es Sarrkozy Csaba miattunk lepett ki. O volt a karpat medencei regioelnok. Szemelye biztositek arra, hogy igen sokat rendbe lehet hozni.
Az MVSZ felvideki ugyeinek megiteleset ez a harom tagu bizottsag vegezheti el, veluk egyutt mukodhetunk.
 
Nincs ertelme vitatkozni a jelenlegi vezetokkel. Az alapszabalyt, jogi dolgokat nem ismerik. Soha semmi folyoson nem kiabaltam. De a 2004-es oszi elnoksegi ulesen Patrubany hatalmi hangon ramszolt, hogy amennyiben ellenkezem, kitilt a terembol. Na erre joga nem volt, raadasul a Szabalyzat Felugyelo Bizottsag elnoke a jelenletemben visszavonta a Patrubany altal rajuk kenyszeritett, minket elmarasztalo, gyalazo, valotlansagokat es levelben megfogalmazott velemenyt. Ezert kozoltem, hogy a kitiltasomra nem fog sor kerulni, mert elmegyek magam, de a kovetkezmenyekert vallaniuk kell a felelosseget. Es en nem felejtek. Foleg nem annyi evtizedes uldoztetes utan.
Ezekutan jogtalanul kizartak a felvideki kuldottseget, stb.
 
Itt eszakon egy gyalazatos rezsimmel allunk szemben es nem turhetjuk, hogy hatulrol revolverezzenek minket. A Fico kormany szertverte Dunaszerdahelyen a magyarokat a stadionban, alllando tamadasok vannak a magyar intezmenyek ellen, jelenleg az MKP szetverese van napirenden es mi nem tudunk mozdulni Patrubany miatt. Hat ezert szo sem lehet arrol, hogy o minket hatulrol benitson meg. Micsoda allapot, hogy itt gyilkos ellenseggel allunk szemben, Pesten meg pont a Vilagszovetsegben gyalaznak bennunket.
 
Udv. GGyula