Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. november 29., péntek

18.160 - Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor felcsúti kegyence több tízmilliós kártérítést kaszálhat, ha bezárják a trafikjait.


A felcsúti polgármester nagyot szakíthat a trafikbezáráson 
2013-11-29 11:43:16 propeller - Hírhatár 

Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor felcsúti kegyence több tízmilliós kártérítést kaszálhat, ha bezárják a trafikjait. 



Hónapok óta borzolja a kedélyeket az abszurdisztáni trafikmutyi, és folyamatosan kerülnek terítékre olyan újabb adalékok, amire az emberek azt mondják, ennél nincs lejjebb. Ezúttal ismét Mészáros Lőrinc, a felcsúti polgármester verte ki a biztosítékot. Mészárosnak 19 Auchanban van országszerte trafikja, hiszen a polgármesterkedés mellett mi mással üthetné el a szabadidejét... 
Hogy, hogy nem, a trafikokkal kapcsolatos törvényi szabályozás hirtelen megváltozott: jövőre bezárnak a benzinkutakon és hipermarketekben működő trafikok. És - milyen meglepő - erre az eshetőségre fel is készültek a trafiktörvényben: tehát az a tulajdonos, akit érint a trafikbezárás, trafikonként 1,9-4,6 millió tehet zsebre. A szerződés szerint az állami kártérítés akkor is jár majd, ha egy kormány a következő 20 évben úgy dönt, megszünteti a dohány-kiskereskedelem koncessziókötelességét. 
Nos, a trafiknyitásnál úgy fest, egy nagyobb üzlet van, a trafikbezárás. Mészáros Lőrinc pedig nyugodtan hátradőlhet, hiszen nem elég, hogy egyik napról a másikra felkerült a neve a leggazdagabb magyarok listájára, most még tovább gyarapítják vagyonkáját. 
-naan- 

Kapcsolódó: