Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. november 28., csütörtök

18.151 - Fontos változás jön vízóra- és közvilágítás-fronton


Feladó: Pozitív Hírek
Dátum: 2013. november 28. 9:48
Tárgy: 
Fontos változás jön vízóra- és közvilágítás-fronton
Címzett:
Kutasi József Antal



20a2b99565e794b26e414ad2b44550ae.jpg

Fontos változás jön vízóra- és közvilágítás-fronton

42015_vizora-ikon.jpg
Változhat a vízórák elhelyezésére vonatkozó törvény, szabályt alkotna a közvilágítás kimaradása esetére, valamint Nemzeti Víziközmű Nyilvántartást hozna létre a Rogán Antal elnökölte gazdasági és informatikai bizottság.
bővebben>>>

Krausz Ferenc kapta a német fizikai "Nobel-díjat"

41930_krausz_ferenc-ikon.jpg
A magyar szakember az attofizika területén végzett kutatásaiért kapta az 50 ezer euróval járó díjat, amelyet minden második évben ítélnek oda, felváltva a fizika és a kémia területén végzett kutatásokért.
bővebben>>>

Tiszta ízek élménye: Kaltenecker kézműves sör!

41946_beer.jpg
Már nem elég, hogy a poharunkban sör legyen, sárga és habos. Az utóbbi években kibontakozott egy új irányzat, amely a kézműves sörök fogyasztásának kedvez. Az ínyenc sörösök a tiszta ízek élményére vágynak. Nekik már sokat mond ez a márkanév: Kaltenecker
bővebben>>>

A vikingek szerint 2014 februárjában jön a "világvége"

42017_vikingek-ikon.jpg
A Yorkban megszólaló ősi kürt figyelmeztetett, hogy 2014. február 22-én Odin istent megöli Fenrir, a farkas, a földet és az eget méreg fogja befesteni, míg a tengerek elöntik a szárazföldeket, vagyis elkövetkezik egy újabb világvége.
bővebben>>>

Megjósolni sem lehet, mi vár az évszázad üstökösére

42001_ison-ikon.jpg
Az ISON üstököst tavaly szeptemberben fedezték fel orosz tudósok, és kérdéses, hogy túléli-e a Nappal való találkozást.
bővebben>>>

4 érdekes karácsonyi ajándék, amit magának is szívesen megvenne

41986_gift-box.jpg
Adjon az idén valami igazán különlegeset, személyeset karácsonyra! Kinéztünk négy érdekes ajándékot, melyekkel jó eséllyel szerezhet örömet, sőt azt gyanítjuk, hogy saját magának is szívesen megvenné.
bővebben>>>

Hogyan lehet több szociális bérlakás Magyarországon?

42012_berlakas-ikon.jpg
A nem hasznosított magánlakások szociális célú felhasználásával, szociális lakásügynökségek létrehozásával több tízezer család lakhatási gondjait lehetne enyhíteni. Erre a Városkutatás Kft. és a Habitat for Humanity Magyarország által dolgozott ki modellt.
bővebben>>>

Mézes fokhagyma nátha és torokfájás ellen

41869_mez-ikon.jpg
Érzed magadon a megfázás első jeleit? Próbáld ki ezt a finom és egyben nagy gyógyhatással bíró elixírt, amely elűzi a baktériumokat a szervezetedből!
bővebben>>>

Így lehetne még olcsóbb az áram

42016_villanykorte-ikon.jpg
Akár 10-30 százalékkal is olcsóbb lehetne a villamos energia bizonyos, a kapcsoltan hőt és áramot termelő erőművekhez közelebbi területeken, ha a kormány módosítana a jogszabályi környezeten - állítja a szakmai szövetség.
bővebben>>>

Holdjárót is felszállít az új kínai Hold-szonda

41928_hold-szond-ikon.jpg
Kína decemberben indítja útnak első olyan holdi küldetését, amelynek során holdjárót is bevet majd a felszín feltérképezésére.
bővebben>>>

Okostelefonon jelzi a vészhelyzetet a katasztrófavédelem

41893_okostelefon-ikon.jpg
Ingyenesen felhasználható okostelefonokra és táblagépekre alkalmazható vészhelyzeti tájékoztató rendszert alakított ki az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) - jelentette be az OKF főigazgatója.
bővebben>>>

Megkezdődött a MÁV állomásfejlesztési programja

42026_vasut-ikon.jpg
A pécsi vasútállomás-rekonstrukció kivitelezői szerződésének aláírásával szerdán megkezdődött a MÁV Zrt. 9,8 milliárd forint értékű állomás- és integrált ügyfélszolgálati fejlesztési programja.
bővebben>>>
RichPOI.com - a teljesen független, bulvártól mentes, hír és vásárlói portál
Igyekszünk elkerülni a reggeli borzongással történő napindítást, ezért a pozitív és optimista szellemiséget az egész portálra kiterjesztjük. Ezáltal más cikkeink sem a bajt, a válságot, bűnt, a pesszimizmust kívánják erősíteni szenzációhajhász módon, hanem inkább a megoldást, a kiutat, az optimista hozzáállást támogatjuk.