Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2013. november 25., hétfő

18.112 - Fejér Szövetség: Sajnálattal látjuk, hogy sem a fősodrású média, sem a közszolgálati sajtó nem adott nyilvánosságot a hírnek,...


Feladó:
Fejér Szövetség
Dátum: 2013. november 24. 22:01
Tárgy: Miért is nem szerepel a közszolgálati sajtó címoldalán?
Címzett:
Kutasi József Antal

Sajnálattal látjuk, hogy sem a fősodrású média, sem a közszolgálati sajtó nem adott nyilvánosságot a hírnek, amelyet a Gazdatanácsok Szövetsége tett közzé szombaton hajnalban.
"Közérdekű adattal visszaélés bűntettében folyik nyomozás Sebestyén Róbert és társai ellen"

Hogy lehet, hogy a korábbi hír (amely egyébként koránt sem bizonyult igaznak), hogy a kajászói gazdák ellen büntető feljelentés indult, 2012 novemberében bejárta a hazai sajtót (talán még a hazain kívülit is), s napokig lehetett olvasni a különböző világhálós oldalakon, miközben ezt akkor is cáfoltuk, s miközben azóta sem indult semmiféle büntető eljárás sem a kajászói gazdák ellen, sem más ellen, aki részt vett a kajászói törvényesség helyreállítását követelő "Őszi határszemle", Őszi szántás", vagy a "Tavaszi határszemle" című akciókban.

Nem úgy az akkori hírforrás, az NFA elnöke ellen?!

Hogy lehet, hogy a nyilvánvalóvá és közzé tett tény, hogy az NFA - éppen az ügyészségi határozat utáni napokban leváltott - elnöke és társai ellen közérdekű adatokkal visszaélés bűntettében folyik nyomozás a XIV. Kerületi Rendőrkapitányságon, viszont még mindig nem kapott nyilvánosságot? Ezt nem tudhatja meg az ország, a közvélemény?! Mit tesz a közszolgálati sajtó? Csak nem a "fortélyos félelem igazgat"-ja?!

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiU5LUoT4lNx1N3FC_btR0WOcDBWNNBt421iAvO1Xb2S8hPJXWGAyZVZVyS7VCGxoIAjimHZeqENgbVElUYHsjuknoZiDh3ixf5HqVfvF-igUclJo2iDrdm5JBlYpw8izqbEclJ849oR-rK/s1600/%C3%9Cgy%C3%A9szKe13.11.12.tif

Tisztelt Sajtóképviselők (különösen, ha közszolgálati sajtó képviselők)!
Kérjük, hogy legyenek szívesek nyilvánosságot biztosítani a nem kis horderejű és közérdekű tényeknek (lásd: csatolt határozatot!)

Miért is menekítették más állásba az NFA elnökét?

Fejér Szövetség Sajtószolgálat
ui: tisztelet a kivételnek, ha netán - elkerülve figyelmünket, mégis csak - volt olyan is, aki közölte már valamikor, valahol.