Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. november 14., péntek

19.588 - A tüntetések hete jön, új forradalmak születnek!? > Doki 2014. november 13., csütörtök 07:08 Patacsi Pilvax



A tüntetések hete jön, új forradalmak születnek!? 
Doki 2014. november 13., csütörtök 07:08 Patacsi Pilvax 

Ígéretek szerint a tüntetések hete következik. Mégpedig most már a kormány ellen. Mert lassan összeforr, aminek össze kell forrnia. Az elmúlt hetek tüntetései egy-egy konkrét helyzet elleni nemtetszés kifejezései voltak. 


Internetadó, Vida Ildikó korruptsága (vagy nem) de ebből szépen kifejlődött, és a tüntetők és itthon a meleg szobában azok is, akik testben nincsenek is ott, számára világossá lett, hogy nincsenek elszigetelt korruptságok, az egész magyar közigazgatás és maga a kormány is korrupt, nem csak a mostani de az elmúlt 24 év valamennyi kormánya az volt. A tüntetés már a kormány ellen fog szólni, a tüntetések már 24 év ellen fognak szólni. 

A FIDESZ-nek elsöprő győzelmek kellettek ahhoz, hogy a tömegek felismerjék, manipulálták őket, naivan elhittek mindent, és a bennük forró düh lassan megindul kifelé, egy szelepen keresztül. "Mocskos FIDESZ", Orbán takarodj" jelszavak meglepték a kormányzó pártot. Az elmúlt évek csöndes, balos tüntetéseit el tudták nyomni a Béke-birka menetekkel. Most veszélyesebb a békemenethelyzet, nem véletlenül "tiltotta" meg Orbán Bayer Zsoltnak egy újabb békemenet szervezését. Okosan látta meg, és mondta az ellenkezőjét: "most béke van". De még ha mondta is, tudta, itt már nincs béke. Harc sincs még, de nagyon jól ráérzett arra, hogy egy újabb békemenet harcot robbanthat ki. Az elmúlt hetek eseményei már azt vetítették előre, akik az utcán vannak, voltak lesznek, már nem békés baloldaliak, ők már a rendszerváltás kiábrándult generációja, felnőttek, és harcra is készek, ha szükséges. Most csak 10 ezren, de mint a mágnes vonzzák magukhoz az elégedetlenkedőket. Azokból pedig sok van, és egyre több lesz. 

Szóval veszélyes lenne ennek a forró, de még ki nem törő lávának a közelébe engedni a békemenetet, ami már egyébként nevénél fogva is egy vicc volt, és az új viszonyok miatt létjogosultsága, ami egyébként sem volt, a jövő héttől kezdve megszűnik, és mint a magyar demokrácia szégyenfoltjára emlékezünk majd, mert a banánköztársaságok talpnyalóin kívül talán nincs még egy ország, ahol a kormány mellett tüntettek. A hazug és "FIDESZ demagóg" Széles Gáborokat, Bencsikeket, Bayer Zsoltokat elsöpri és lemossa a jövő tüntetőinek szava, és talán a haragja is. Lámpavasra azért talán még nem akasztják őket, de vigyázz, a népharag kiszámíthatatlan. Magyarország lassan felébred csipkerózsika álmából. 

Kapcsolódó: 
   Orbánéknak van okuk aggódni 
   Képviselő, aki elmondja az igazat 
   "Ha egyszer az emberek rájönnek, kik önök valójában, rövid időn belül felkötik önöket!" 

Olvasó: Ti meg gondoljatok amire akartok........ 
2014.November.17.-én egyszerre egy időben 28 magyar városban lesz tüntetés! Mind közül természetesen a pesti lesz a legnagyobb! Sok rendőrt fognak majd kivezényelni ,de 10-15 ezer emberhez képest kevés lesz! Ám most nem igen tudnak át csoportosítani a vidéki városokból sem,hiszen egymástól ,ahogy a térképet nézem átlagba 100-150 km-re szintés tüntetni fognak! 

Nagy Rudolf: Mi LENNE!!!! a munkanélküli segély lényege? A munkáját elvesztett, becsülettel termelő, adót, járulékot fizető ember segítése addig, amíg nem talál új munkát. Miért? mert így nem kapkod, nem betegszik bele az idegességbe, nem piál stb., hanem békésen, megfontoltan keresi a következő munkahelyét. Az átmeneti időszakban békésen neveli gyermekeit, a Családja nem szenvedi meg sem anyagilag, sem erkölcsileg ezt a helyzetet. Szükség van rá, hisz emberünk előtte befizette már a számára visszautalt összeget. 
Közmunkaprogram lényege az lenne, aki visszaél(t) a munkanélküli segély intézményével, az NE kapjon ingyen pénzt, kvázi ne ÉLŐSKÖDJÖN, így tegyen be a közösbe. Dolgozzon kevesebb pénzért, így motiváljuk a munkakeresésre. Ez így lenne, ha az arra hivatottak betartanák ezt az elvet, de nem így van. 
A közmunkások nagy része nem akar máshova menni, sokan kifejezetten be akarnak kerülni, furcsa, de így van, vajon miért? Elmegy a pali a közprogramba, ahol nagyrészt nem csinál semmit, de jár az ebéd idő, senkit nem érdekel, ha egyáltalán van mit, mennyi idő alatt, hányan csinálnak meg, de jár az ingyenes orvosi éllátás, a kaja pénz stb. Kap 50.000 ft.-ot és mellette még pár alkalmi munka, hisz nem fárad el a ""munkahelyén"" és ki is jött a havai 100-150 ezer. Minek dolgozzon rendes munkahelyen???? hülye lenne. Ezért nem lehet manapság jó, képzett munkaerőt találni, egy részünk kitántorgott a másik elkummog a közmunkaprogramban. Most szólok ez is az ország tönkretételének egyik módja, valamint gazdagok vagyunk, hisz mindenhol szórjuk a pénzt, ha kell, ha nem.