Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. november 17., hétfő

19.605 - ​Szőnyi Bartalos Mária: ​Az is megismeri a Magyarok Istenének "áldását", aki a Magyar Föld egészének megszerzésére ácsingózik.


Feladó:
​​
Szőnyi Bartalos Mária

Dátum: 2014. november 17. 1:40
Tárgy: SZBM - HAMAROSAN BETELIK A POHÁR (Szólok)
Címzett: jozsef@kutasi.eu


​​
Szőnyi Bartalos Mária
HAMAROSAN BETELIK A POHÁR
(Szólok!)

Akik Magyarország, és annak népe ellen gyűlöletet éreznek, azok rasszisták. Mindegy, hogy bármely ország tagjaként vagy bármely ország vezetőjeként, esetleg az EU Parlament képviselőjeként érzi a gyűlöletet és tesz, fejti ki rasszista nézeteit a magyarság ellen; mindegy milyen szinten ad hangot rasszista fóbiájának, esetleg gyűlöletkeltő szervezkedéssel, akkor is elítéli a magyarság és az emberiség. 

Aki Magyarország belterületén magyar állampolgárként szít gyűlöletet hazája, nemzete és a magyar nép ellen, az jobb, ha nagyon gyorsan elhagyja az országot, amíg megteheti. 

Aki pedig hamis, álnok szándékkal tesz Magyarország, a magyar nép és annak vezetői ellen, azt a magyar nép fogja elkergetni, de úgy, hogy megismeri a Magyarok Istenének "áldását". 

​​
Az is megismeri a Magyarok Istenének "áldását", aki a Magyar Föld egészének megszerzésére ácsingózik. Mert hamarosan betelik a pohár a magyarok elleni rasszistákkal szemben!

Komárom-Szőny, 2014. november 14.