Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. november 18., kedd

19.618 - Kossuth tér visszatér > ​2014.11.17 18:51 Hídfő.net


Feladó: Ignácz Antal
Dátum: 2014. november 18. 17:14
Tárgy: Kossuth tér visszatér
Címzett:
​Kutasi József Antal​


Kossuth tér, visszatér
​​
2014.11.17 18:51
Hídfő.net


Lassan, de biztosan halad Budapesten az Arab Tavasz, vagy az EuroMajdan, - nevezzük bárminek is, a lényeg ugyanaz. Újra tüntetést tartanak hétfő este a Kossuth téren, valamint több vidéki városban. Korrupció ellen, adó ellen, romló megélhetési viszonyok ellen mennek ki a tüntetők, amihez a média hozzáteszi, hogy a külpolitika ellen is, - és ennek nyomatékosítására ott van a tömegben néhány atlantista, aki garantáltan előveszi Magyarország gyarmatosításának zászlaját, vagyis az EU-zászlót.
Tehát adott egy a liberális média által, a megélhetési viszonyokra, adócsalásra, adóztatásra, minden egyébre hivatkozva utcára hívott tömeg, amiről kiváló fotókat lehet készíteni, és mivel az atlantisták embere mindig garantáltan ott van az EU-zászlóval, a liberális média fel tudja mutatni ezeket a fotókat és több ezres tömeget úgy, mintha ezek az emberek mind az Európai Unióért tüntetnének.
Mielőtt bárki is elhinné, hogy Budapesten EU-barát tüntetést sikerült csinálni, térjünk vissza a tényekhez: hazánkban idén május végén szintén megtartották az EP-választásokat. A magyar választópolgárok rendelkeztek arról, hogy melyik pártokat akarják küldeni az Európai Parlamentbe. Ezen a választáson mindössze 28,92%-os részvételi arány volt. A választópolgárok 71,08%-a semmilyen pártot nem akar küldeni az Európai Unióba. Az embereket nem érdekli az Európai Unió, nem akarnak magyar képviseletet küldeni oda, és a brüsszeli politikai is hidegen hagyja őket.


"Magyarország az orosz-ukrán konfliktus kirobbanása óta támogatta és végrehajtotta az uniós, illetve NATO-fórumokon elfogadott szankciókat, és ez a jövőben is így lesz"

71,08 százalék - az több, mint a Fidesz "kétharmada". A magyar lakosság 71,08% arányban nem akar magyar EU-képviseletet. A liberális médiafelületek együtt elérnek tízmillió embert, ebből maximum 30 ezer ember ment el a kormányellenes tüntetésekre (a képek alapján inkább 3 ezer), annak ellenére, hogy azt a liberális média teljes spektruma reklámozta. Az EP-választáson 2.322.983 ember adta le a szavazatát. Ennek 66,17%-a olyan pártra szavazott, ami Európai Unió ellenes retorikát folytat (Fidesz, Jobbik). Tehát összesen 785 ezer ember ment el szavazatával támogatni Magyarország EU-tagságát. Durván kerekítve is kijelenthetjük, hogy Magyarországon minden tízedik ember se támogatja hazánk EU-tagságát.


Milyen EU-párti tüntetés?

További tények: Magyarországot látszólag egy referendummal léptették be az Európai Unióba. Ezen a 2003. áprilisában tartott referendumon 45,62%-os volt a részvételi arány. A megjelentek 83,76%-a szavazott igennel, vagyis Magyarország a választásra jogosultak mindössze 38%-ának köszönhetően csatlakozott az Európai Unióhoz. A demokratikus kisebbség akaratára hivatkozva léptünk be az EU-ba, amit Brüsszel azonnal egy a parlamenti ciklus közepén végrehajtott csendes puccsal folytatott. A radikális atlantista Gyurcsány Ferenc hatalomba tolása a brüsszeli diktatúra hazánkra kiterjesztésének kezdetét jelentette.
Ez a radikális atlantista vonal akar most visszakúszni a hatalomba azáltal, hogy a médián keresztül minden elképzelhető problémát felsorolnak, amiből az embereknek - jogosan - elege van. Ha logikusan végiggondoljuk azonban, azt láthatjuk, hogy a problémák igen nagy részéért maga az Európai Unió a felelős. Kvótarendszerrel, túlzottdeficit-eljárással, diplomáciai nyomásgyakorlással tönkretették az országot.
Tehát, a tüntetéssel kapcsolatban a tények: 30 ezer ember (képek alapján inkább 3 ezer), és néhány tucat fizetett személy, aki bemegy a tömegbe egy EU-zászlóval. Közfelháborodás napja van. Mindenki fel van háborodva valamin, de mindenki máson. A liberálisoknak igazából teljesen mindegy, hogy ki és min van felháborodva; a lényeg, hogy legyen egy tömeg, amibe be lehet állni az EU-zászlóval.


Dézsávű?

A tények másik dimenziója: 2003-ban a magyar választópolgárok 38%-a adta szavazatát az Európai Unióra. Eltelt több mint tíz év. Az idei EP-választásokon a részvételi arány 28,92% volt, ennek kétharmada EU-ellenes pártra szavazott, a maradék 71,08% pedig senkit nem akart küldeni az Európai Parlamentbe.
Ami Budapesten zajlik, az Arab Tavasz. Facebook-forradalom. Hogy miért annyira fontos a liberálisoknak a minden elleni felháborodás, amire hivatkozva egy EU-barát kormányt lehet pozícióba tolni? Mert 2015. január 1-jén lép életbe a Moszkva által alapított Eurázsiai Gazdasági Unió. Alig több mint egy hónap, és van alternatíva az Európai Unióval szemben. Akkor az Európai Uniót támogató kisebbség igen kellemetlen helyzetbe kerül.
Lassan itt lesz az ideje kivonulni az Eurázsia Mozgalom zászlajával, mert kezdődik az átmenet.


Tradíció, hazafiasság és ifjúsági ellenállás - a jövő útja


Kapcsolódó:
   
Varsóban megtörténik, ami Budapesten nem sikerült
   
Furcsán viselkednek a nyugati diplomaták - ki kellett tiltani őket
   
Mindenkit elzavart a picsába a megtelt Kossuth tér
   
Közfelháborodás napja: civilek is, meg nem is
   
Békés tüntetők 2006 brutalitás magyar politika
   
Mesterségesen szított polgárháborús helyzet! Készüljünk-e megszállásra?
   
Ahogy a Kígyó behatolt a nemzetek szívébe
   
Európának meg kell tagadnia az Oroszországgal szembeni szankciókat
   
Szijjártó: Magyarország támogatja az Oroszország elleni szankciókat
   
Áder nem lép ki a sorból
   
Lázár János: Nem haveri mutyi a tanácsadás
   
Milliárdokba kerül Orbán és hivatalának költözése
   
Orbán: A várnegyed rekonstrukciója minden magyar ügye
   
Orbán: Hogyan foglaljuk vissza a budai várat?
   
Orbán be-, a könyvtár kiköltözhet a Budai Várból
   
A Parlament szerdai zsidó megszállása képekben
   
Itt az új őrület: minisztériumok vidéken
   
Az USA összeomlása következik
   
Kárpát-medence a Földi paradicsomkert - 2. rész BetelepítésOrbán: A várnegyed rekonstrukciója minden magyar ügye

Nemzeti zászló helyett EU-s zászlók.
A gyurcsányista szoci Kunhalmi a parlament ablakából lobogtatta, majd a tömegben.
Pár Guevara-zászló anarchista azt üvöltötte, hogy "menjünk be", de az attrakció elmaradt.
Az "Orbán,Gyurcsány egyre meg, egyik kutya, másik eb"-et skandáló kisebb csoport a toleráns többségtől azt a választ kapta, hogy "nácik haza!"
Az Alpha-dzsekis orosz ultraradikálisok csoportját pár kilincsorrú matróna leprovokátorozta, annak ellenére, hogy sok zászló Putyint és Orbánt testvérként ábrázolta.
A libsik lebontották a lánckordont,- a rendőrök úgy bántak ezekkel,mint a hímes libatojással, majd udvariasan felszólították a balhézókat, hogy menjenek szépen haza. Ezt megtették vagy húszszor.
A HVG tudósítója felismerte a kurcsányista Szarvas Koppány Bendegúzt.
Mécs Imre érkezésekor kitolták a tömeget a rendőrök a térről.
NEM gumibotoztak, nem lőttek, nem gázosítottak,mint Kurcsány idejében.
Miért nem?
Ezek erre vérszemet kaptak és lökdösődni kezdtek. az euroáérek a rendőrökkel.
Pár tucat közfelháborodott a Hír tv stábján vezett le még megmaradt energiáját.
Azért az milyen más, hogy liberális tüntetésen a Walton Security embereinek kell kísérnie őket, mert benne van a pakliban, hogy megtámadják őket a toleranciabajnokok.
Most nem üvölti a libsi kórus, hogy megtámadták a szegény Indexeseket a gaz fasiszták, "szólásszabadság", egyebek...- most kuss van.
(
Kirko)

Valaki mondja meg nekik, hogy...
- fogalmuk sincs, miért vonulnak az utcára tüntetni,
- tudatlanságukat idegenek kihasználják,
- saját hazájukban velük akarnak megvalósítani egy második Trianont,
- az idegenek fotelból röhögve nézik végig pusztulásunkat,
- ők álmagyarok, akik gondolkodni nem tudnak,
- a kormány megdöntésével az ország a hiénák szabad prédájává válik,
- ők, a fillérekért tüntetni, hőbörögni vágyó álmagyarok akik a többségben lévő igaz magyarok pusztulásáért sóvárognak,
- hazánk megcsonkított kis területéért ácsingóznak az új gyarmatosítók,
- a fiatalok tudatlanok, tapasztalatlanok, még nem képesek átlátni a folyamatot,
- a tüntetés ma nem jó megoldás a vélemények kinyilatkoztatására,
- az idegenek célja ma egy olyan Magyarország kép kialakítása, amelynek helyreállítása "segítségre" szorul,
- mit akartok? Második Kijevet Európa közepén?
- maradjanak otthon, és inkább tanuljanak, dolgozzanak,
- hogy igenis jogállamban élünk, mert másképp nem kerülhetne sor az utcai véleménynyilvánításra,
- a hőbörgés helyett inkább vonuljanak be katonának, mert ma a haza komoly védelemre szorul.
Ma az igaz, nemzetét féltő magyar ember tudatosan, higgadtan, felkészülve néz szembe az ellenséggel. Az utca jelenleg csak a gyarmatosítók és kiszolgálóik, a hazaárulók játszótere.
(
magyartudat.com)

"Ha valaki, aki liberális gondolkozású, erkölcstelennek tartaná az ilyen nézeteket, a következő kérdéseket tenném fel neki: Ha valamely államnak két ellensége van, és ha a külső ellenség tekintetében megengedett dolog s nem számít erkölcstelenségnek akármilyen harcmodort és hadicselt alkalmazni - mint például bizonytalanságban tartani az ellenséget a támadó és védelmi tervek tekintetében, éjnek idején vagy számbeli túlerővel támadást intézni ellene -, akkor hogyan mondhatók erkölcstelennek és meg nem engedettnek ugyanezek a harci eszközök, ha azokat rosszabb ellenség, a társadalmi rend és a közjó tönkretevője ellen alkalmazzák? Remélhető-e épp, logikus elmével, hogy eredményesen lehet kormányozni a tömeget ésszerű tanácsok és érvek segítségével akkor, amikor bármilyen, még oly értelmetlen megjegyzést és ellenvetést is meg lehet tenni, és amikor az ilyen ellenvetés helyeslésre találhat a népnél, melynek ítélőképessége csak felületes? Tömegben lévő emberek, akiket csupán ki csinyes szenvedélyek, nyomorult vallási elképzelések, szokások, hagyományok és érzelgős elméletek irányítanak, áldozatul esnek a pártoskodásnak, amely megakadályoz mindenfajta megegyezést még tökéletes ésszerű érvelés alapján is. A tömeg minden elhatározása ingadozó vagy megkártyázott többségtől függ, amely nem lévén járatos politikai titkokban, valamilyen nevetséges döntést hoz s ezzel az anarchia magvát hinti el a kormányban.
A politikának nincs semmi köze az erkölcshöz. Az az uralkodó, akit az erkölcs vezérel, nem jó államférfi és ezért bizonytalan a maga trónján. Annak, aki uralkodni akar, egyaránt kell igénybe vennie a cselvetést és megtévesztést. Nagy nemzeti erények, mint a nyíltság és becsületesség - bűnök a politikában, mert hatásosabban és biztosabban döntik le trónjaikról az uralkodókat, mint a leghatalmasabb ellenség. Az ilyen erények hadd legyenek a gójok királyságainak tulajdonságai, bennünket azonban semmiképpen sem szabad, hogy vezéreljenek.
A mi jogunk az erőszakban rejlik. Az a szó, hogy "jog", puszta gondolat, melyet semmi sem bizonyít. Ez a szó nem jelent többet, mint: add nekem, amire szükségem van, hogy bizonyítékom legyen arra, hogy erősebb vagyok, mint te.
Hol kezdődik a jog? Hol végződik? "
(
Cion bölcseinek jegyzőkönyveiből