Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. november 17., hétfő

19.603 - Szőnyi Bartalos Mária TÜNTETŐKNEK, OTT FENN A NAGYFALUBAN, MEG AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN - AGGÓDOM ÉRTETEK



  • TÜNTETŐKNEK, OTT FENN A NAGYFALUBAN, MEG AZ EGÉSZ ORSZÁGBAN - AGGÓDOM ÉRTETEK

  • Mivel a mögöttes nemzetközi szándékot nem veszitek figyelembe, mert fogalmatok sincs, hogy mi az a mögöttes szándék nemzetközi szinten, ezért kénytelen vagyok felhívni a figyelmeteket arra, hogy tudatlanságotokat használják ki a külföldi szponzoraitok és veletek akarják megvalósíttatni a második Trianont saját hazátokban úgy, hogy ők csak fotelból röhögve nézik a távolból, mennyire korcsagyú emberek vagytok!
  • Ti, akik annyira nagy magyaroknak vallottátok eddig magatokat és kimentek tüntetni ma - miért is? -, rólatok ma derül ki, hogy csak magyarkodtatok eddig, mert gondolkodni, azt nem tudtok! Előre gondolkodni főleg nem! Mert, ha Orbánt most megdöntitek, akkor Magyarország préda lesz a nemzetközi hatalom számára és elüldözhetővé válik minden magyar ember Magyarországból. A hazánk megmaradt területét pedig könnyedén, napok alatt megszerzik azok, akik erre ácsingóznak.
  • Ezt akarjátok?
    A mai nap vízválasztó.
  • A fiatalok korlátoltak, tudatlanok, tapasztalatlanok. Beleviszitek őket ti, idősebb magyarkodó nemzedék egy olyan spirálba, amelynek egy bizonyos pontján rádöbbennek, megvilágosodnak, hogy mit tettek velük és sokan öngyilkosok lesznek. Egy öngyilkos már volt! Ami nem más, mint figyelmeztetés a fiatal tüntetők számára azért, hogy tüntetésre nem alkalmas a nemzetközi politikai légkör ma, Magyarországon.
  • Hát, nem értitek ti, fiatalok és idősebbek?!
    Magyarázza már el nekik valaki egyértelműbben vagy tudományosabban!
  • Komárom-Szőny, 2014. november 16.