Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. november 23., vasárnap

19638 - Magyarország Kormánya: ​A gyermekek joga a felnőttek kötelessége

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2014. november 20. 19:24
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2014-11-20
Új támogatási rendszer lép életbe 2015-ben

A kormány célja a teljes foglalkoztatottság, ehhez pedig át kellett alakítani a támogatási rendszert – mondta Kurucz Éva kormányszóvivő. A kormányszóvivői sajtótájékoztatón Czibere Károly szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár bejelentette: az igazságos, átlátható és visszaélésektől mentes szabályozás 2015 márciusától lesz hatályos.

Nagy társadalmi támogatottságú a nemdohányzók védelméről szóló törvény

Egyik kormányzati intézkedésnek sem volt olyan nagy társadalmi támogatottsága, mint a nemdohányzók védelméről szóló törvény több mint két évvel ezelőtti szigorításának - mondta az egészségpolitikáért felelős helyettes államtitkár csütörtökön Budapesten, sajtótájékoztatón.

​​
A gyermekek joga a felnőttek kötelessége

A gyermekek legfőbb joga gyermeknek lenni, és a felnőttek kötelessége ezt biztosítani - mondta Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár az Országos Gyermekvédelmi Konferencián, csütörtökön Budapesten.

Magyarország és Szerbia közös érdeke, hogy megépüljön a Déli Áramlat

Magyarország és Szerbia érdeke is az, hogy megépüljön a Déli Áramlat gázvezeték, mert ezzel a két ország hozzájárulhat Közép-Európa energiabiztonságának jelentős növeléséhez – hangsúlyozta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Belgrádban, a Magyar-Szerb Üzleti Fórum megnyitóján.


További hírek