Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. november 18., kedd

19.615 - Morvai Krisztina: ​Szerdán, 19-én tízperces felszólalásom lesz a Magyar Országgyűlés költségvetési vitájában.


Kedves Honlap Látogatóim!

2014. november 18. kedd, 10:06
E-mailNyomtatásPDF
FacebookIWIWTwitterMyspace bookmarkSatartlapvipstart.huBlogter.huDiggLinkter.huUrlGuru.huGoogle bookmarkDel.icio.us

Sürgős segítségüket szeretném kérni munkámhoz!

​​
Szerdán, 19-én tízperces felszólalásom lesz a Magyar Országgyűlés költségvetési vitájában. Témám: a legalacsonyabb jövedelmek megemelésének sürgős szükségessége. Szeretném, ha a tavalyelőttihez hasonlóan most is "valódi emberek valódi történeteit" mutathatnám be. 

Várom tehát rövid, de meggyőző "esetleírásait" azoknak a honfitársainknak, akik kirívóan alacsony jövedelemmel rendelkeznek, amely mellett a megélhetés lehetetlen, vagy különösen nehéz. 

Kérem, írják meg milyen munkakörben, milyen jellegű munkahelyen dolgoznak, mennyit és milyen munkakörülmények között, mennyi a ténylegesen "kézhez kapott" jövedelmük, s ebből hogyan (nem) lehet élni, adott esetben családdal, gyerekkel. 

Nagyon hálás lennék, ha szerda reggelig minél több ilyen valós történetet kaphatnék Facebook-oldalamon, vagy e-mailen, a krisztina.morvai@europarl.europa.eu címen. 

Természetesen névtelenül fogom idézni őket, annak alátámasztására, hogy sürgős intézkedésre van szükség legalább a legalacsonyabb jövedelmek azonnali megemelése érdekében. Kérem, tekintsék meg tavalyelőtti hasonló szellemű felszólalásomat a 2013. évi költségvetési vitában, amelynek közvetlen témája a kivándorlás okainak bemutatása volt.

Itt megtekinthetik a tavalyi felszólalást is a 2014. évi költségvetési vitában, a harmadik világbeli körülményekről.

Előre is hálásan köszönöm bizalmukat, segítségüket, szeretettel
Krisztina