Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. november 16., vasárnap

19.599 - ​Mácsai Rozália:Tájékoztatás a holnapi 2014 november 17 i demostrációról a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet csatlakozik a közfelháborodás napjához


Feladó: Rozália Mácsai
Dátum: 2014. november 16. 18:09
Tárgy: Tájékoztatás a holnapi 2014 november 17 i demonstrációról a Bankcsapda Érdekvédelmi Civil Szervezet csatlakozik a közfelháborodás napjához
Címzett:
​Kutasi József Antal​BANKCSAPDA ÉRDEKVÉDELMI CIVIL SZERVEZET csatlakozik a holnapi Közfelháborodás napja

demostrációhoz!  

A magyar államnak akadozik kimondani az igazságot deviza ügyben !

... a magyar nemzetgazdaság a mi egyéni szerződéseinktől, tovább már nem függhet, ezeknek az uzsorás szerződéseknek a típusa, mennyisége miatti járulékos károkért a felelősséget ma már nem elég szavakban vállalni !

Ott leszünk a holnapi 17.-i tüntetésen.


2014. november 17.-én Hétfőn
1133 Budapest, Váci út 76. előtt találkozunk!
18.00 -18.30 között !

A lényeg ...

A kitiltási ügy kirobbanása óta eltelt rendkívül rövid időszak alatt, sok új botránytémát adott a magyar lakosságnak a Kormányzat és a végére hagy...ta a lényeget a devizahitelek aktuális "piaci" árfolyam melletti forintosítását ...

Ez a Kormányzat válasza az amerikai kitiltási ügyre és ez a kitiltás valódi oka is !

...a médiában rendre összemossák, keverik a Kúria tavalyi (6/2013 PJE) és az idei (2/2014 PJE) jogegységi határozatait, melyek eltérő tartalommal, így különböző következménnyel bírnak.

A forintosítást "üdvözlő" politikai erő a parlamentben a "liberálisok" voltak, akiket Fodor Gábor és Bodnár Zoltán képvisel... ez a láthatatlan tömegeket képviselő "bolhacirkusz" tömörülés a szocialisták farvizén evezett be a parlamentbe.

A szocialisták a forint árfolyam alakulásáért és a helyzetért a Kormányt hibáztatják, de Simon Gábor (eljárás alatt) volt barátjuk és vezető tisztségviselő volt ebben a pártban, sem bízott túlságosan a forintban, hiszen külföldi bankokban, devizabetétekkel rendelkezett a hírek szerint.

A radikális párt a parlamentben folyamatosan mantrázza a felvételkori árfolyamon történő forintosítást, azonban a felvételkori árfolyam melletti forintosítás és az eredetileg átadott forint összeg között, mára milliós különbség alakult ki.

A politikai pártok összezártak, most nekünk kell ezt megtenni

BANKCSAPDA ÉRDEKVÉDELMI CIVIL SZERVEZET elnöksége
Üdvözlettel:
​​
Mácsai Rozália
+ 36 30 535 93 73