Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. november 23., vasárnap

19.636 - /Rákóczi vezérlő fejedelem hű követője – Mikes Kelemen/ > Van egy rossz és egy jó hírem, anyaországi Honfitársak!


Van egy rossz és egy jó hírem, anyaországi Honfitársak!

Mégpedig az egygyökerűség átka! Végignéztem a jelenleg hatalomban lévők életútját s arra a következtetésre jutottam, hogy a múlt mindmáig köztetek van! Ezért nincs otthon befejezett rendszerváltozás, elszámoltatás, felelősségre vonás. Ezért marad zavartalan többek között Fletó és tettestársai ámokfutása, szó szerinti ingyen élésük szemrebbenés nélküli biztosítása, a T. Házban! Immáron hosszú évek óta és mindenütt az országban járva-kelve, elszámoltatás nélkül. Osztani hagyva általuk a napnál világosabb, zavarkeltő észt! Szó szerint, szabadlábon mérgezve a közéletet! Holott a népellenes bűnei, több emeletnyi bizonyíték köteggel, ott lapul az ügyészségeken! Vajon miért? Kik vannak hatalmon tulajdonképpen?

Reggelig sorolhatnám az okokat, miért nem működik nálatok rendeltetésszerűen a társadalom! A szemforgatások és a kettős mérce életben tartása miatt! Felelős pedig se égen, se földön! Vajon meddig még? S miért hagyjátok egyáltalán? Ezért szavaztatok kétharmadot ismét, a már nem egyszer titeket is becsapóknak? Bármelyik társulat is van hatalmon, az életminőségetek nemhogy stagnál, egyre inkább romlik! S ma már nem is ígérnek semmi pozitív változást, csak a hintáztatásotok zajlik, szépen becsomagolva, reggeltől napestig! Ne legyetek hát önmagatok ellenségei! Legközelebb juttassátok a történelem süllyesztőjébe e jelenlegi, csalárd siserehadat is. Akiktől az elődeikhez hasonlóan, semmi jót nem várhattok, a szép szavakon kívül. Hisz közös alomból jött mindegyikük, akik belőletek élnek, immáron 24 éve! Fűt, fát ígérve, de csak ha nagyon muszáj! Nem veszitek észre? Halló! A Föld forog! Nálatok is! A szirénhangoknak pedig vessetek véget! Úgy, mint a demokrácia megléte és hasonló zöldségeknek! Amivel etetnek Titeket, az bizony minden, csak nem szabadság és testvériség! Kettős mércén alapuló ál-demokrácia. Üres szólam füzér! Évtizedek óta hazugságban tartanak Benneteket!

A jó hírem, figyeljetek, a magyarság történelmi múltjában keresendő. Amiből erőt lehet és kell merítenetek! A szemellenzősöket ébresszétek föl mielőbb. Ne legyenek s maradjanak semmiből nem tanuló birkák! Semmiképpen ne várjatok a sült galambra! S azt se feledjétek, sorsotok a saját kezetekben van. Én csak egy sokat megélt, az otthoniakért felelősséget érző magyar lélek vagyok. Véleményemmel ráébreszteni igyekezlek Mindannyitokat, ne csüggedjetek! Harcoljatok, küzdjetek jogaitokért, az emberi méltóság érvényesíthetősége jegyében. Azok betartását és betartatását követelve a mindenkori hatalmon lévőktől. Pártszínezettől függetlenül! Ne adjátok ki az utcát a kezetekből, a lib-bolsi és nihilista, de leginkább kelekótya, félrenevelt ifjúságnak. Akik mostanában tüsténkednek, több irányban, elsősorban a zavarosban halászva, csupán céltalan, torzult lelkű randalírozókként. Hol itt, hol ott az országban! Meg néha azon kívül is izgatva, lázítva, a politikai farkasvakságban szenvedőket, a tisztán látni képteleneket!

Fel a fejjel, elő a józan ésszel! Sok sikert! Bátor cselekvést!

/Rákóczi vezérlő fejedelem hű követője – Mikes Kelemen/