Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. november 26., szerda

19.652 - December 1-től a kormányhivatalok nyitvatartási idejét lerövidítik, így ezek után ismét csak munkaidőben lehet majd ügyeket intézni.


Lerövidül a kormányablakok nyitva tartása
A változtatást az esti kihasználatlansággal indokolják
kormányablak – MH – 2014.11.25. 07:06
December 1-től a kormányhivatalok nyitvatartási idejét lerövidítik, így ezek után ismét csak munkaidőben lehet majd ügyeket intézni.

Kormányablak

Az integrált ügyfélszolgálatok három éve az ügyfélbarát ügyintézés jegyében reggel 8 órától este 8 óráig tartanak nyitva, de ez jövő héttől megváltozik – írja a Magyar Nemzet. A Miniszterelnökség a lappal azt közölte, hogy a pontos nyitva tartás idejét megyénként és fővárosi kerületenként a kormányhivatalok határozzák meg. A hétfői és a csütörtöki nyitva tartás egységes lesz, hétfőn 7 és 17 óra, csütörtökön pedig 8 és 18 óra között tart nyitva minden kormányablak jövő héttől.

A Miniszterelnökség az eddigi tapasztalatokkal és a helyi sajátosságok figyelembevételével indokolta a változtatást. Közlésük szerint az esti órákban 1 százalék körül mozgott a kihasználtság. A tárca hozzátette, a módosításnak köszönhetően a legforgalmasabb időszakokban a lehető legtöbb ügyintéző áll majd rendelkezésre, vagyis felgyorsul az ügyintézés ideje.
- See more at: http://magyarhirlap.hu/…/Lerovidul_a_kormanyablakok_nyitva_…

Lerövidül a kormányablakok nyitva tartása  A változtatást az esti kihasználatlansággal indokolják  kormányablak – MH – 2014.11.25. 07:06  December 1-től a kormányhivatalok nyitvatartási idejét lerövidítik, így ezek után ismét csak munkaidőben lehet majd ügyeket intézni.    Kormányablak    Az integrált ügyfélszolgálatok három éve az ügyfélbarát ügyintézés jegyében reggel 8 órától este 8 óráig tartanak nyitva, de ez jövő héttől megváltozik – írja a Magyar Nemzet. A Miniszterelnökség a lappal azt közölte, hogy a pontos nyitva tartás idejét megyénként és fővárosi kerületenként a kormányhivatalok határozzák meg. A hétfői és a csütörtöki nyitva tartás egységes lesz, hétfőn 7 és 17 óra, csütörtökön pedig 8 és 18 óra között tart nyitva minden kormányablak jövő héttől.    A Miniszterelnökség az eddigi tapasztalatokkal és a helyi sajátosságok figyelembevételével indokolta a változtatást. Közlésük szerint az esti órákban 1 százalék körül mozgott a kihasználtság. A tárca hozzátette, a módosításnak köszönhetően a legforgalmasabb időszakokban a lehető legtöbb ügyintéző áll majd rendelkezésre, vagyis felgyorsul az ügyintézés ideje.  - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/10649/Lerovidul_a_kormanyablakok_nyitva_tartasa#sthash.VTMbawx2.dpuf