Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. november 28., péntek

19.660 - Kezdődik: Ózdon a fideszesek minden javaslatot lesöpörnek, ami a jobbikos polgármestertől érkezikKezdődik: Ózdon a fideszesek minden javaslatot lesöpörnek, ami a jobbikos polgármestertől érkezik 
2014-11-27. 17:13 Kuruc.info 

Janiczak Dávid közleménye: Ózdon a Fidesz még mindig csak a saját zsebét és érdekeit nézi 

Az elmúlt bő két hét során Ózd vezetésének kiegyensúlyozott működésére tett javaslataimat a testület fideszes többsége kivétel nélkül lesöpörte. Nem tágítottak attól, hogy az önkormányzat bizottsági struktúrája a helyi Fidesz által zsíros állásokba ültetni kívánt személyekre legyen szabva, azok kénye-kedve szerint kerüljön kialakításra. A magam részéről el kívánom törölni a busás fizetéssel járó városi tanácsnoki pozíciókat, amely törekvésem ugyancsak nem egyezik a fideszes képviselők igényeivel. Ennek megfelelően további egyeztetéseket csak a testület hétfői nyilvános ülésén vagyok hajlandó folytatni. 

 
Ki-ki a saját szavazóival

Ezt az egyéni érdekek mentén történő politizálást elfogadhatatlannak, a város érdekeivel ellentétesnek tartom. Ezért ehhez nem fogok asszisztálni. Amikor a város polgárai elsöprő többséggel rám szavaztak, egyúttal az uram-bátyám viszonyrendszer ellen is voksoltak. Senki ne várja tőlem tehát, hogy a korábbi kiváltságosok szűnni nem akaró pénzéhségét a legkisebb mértékben is kiszolgáljam. Szándékaim éppen ezzel ellentétesek! 


Ígéretemnek megfelelően, megkezdtem az elszámoltatást egy erre hivatott szakértői stáb aktív közreműködésével. A feltárt problémák és korábbi kétes ügyletek eredményéről folyamatosan tájékoztatni kívánom a város lakosságát, illetve az illetékes nyomozó hatóságokat is. Előre egy tisztább ózdi közéletért! 

Kapcsolódó: 
   Az ózdi Fidesz már most kijelentette, hogy nem hajlandó együttműködni az új vezetéssel 
   Lendvai: az egész ország Ózddá válhat, a Jobbik lehet a kormányváltó erő, az MSZP már nem érdekes, nem alternatíva 
   Janiczak: "Minden jóérzésű magyar azt kívánja, hogy a történelmi Magyarország helyreálljon" 
   Sík: 13 éve nem zuhant ekkorát egy párt, mint a Fidesz 
   Kimondták: megszűnt a hazaárulók pártja, átvette feladatát a (likud)testvérpárt 
   Különös felhívás: Minden magyar zsidó távozzon Izraelbe! 
   A szlovák posta 2001 éves, Marcus Aurelius pedig szlovák volt