Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 28., hétfő

803 - Von: nemzetihirhalo@yahoogroups.com < Im Auftrag von Blueskies346@aol.com > In a message dated 4/28/2008 5:48:24 A.M. Eastern Daylight Time...

Von: nemzetihirhalo@yahoogroups.com

Im Auftrag von Blueskies346@aol.com
Gesendet: hétfő, 2008. április 28. 15:51
An: Kutasi József

Betreff: Leleplezés

 

In a message dated 4/28/2008 5:48:24 A.M. Eastern Daylight Time, frontharcos@freemail.hu writes:

Endre és Sándor esetében egyébként speciális esettel állunk szemben: mindkettejük szent meggyõzõdése, hogy a nemzet egyesítése csak, és kizárólag a Római Katolikus Egyház (maximum valamiféle keresztény-keresztyén ökumenikus szervezõdés) égisze alatt képes megvalósulni.

Kedves Ferenc!

koszonom hosszs es alapon vedelmemet. Ha vedougyvedre lesz barmikor szuksegem, teged hivlak.

Azonban egy pontban fejetetttjere allitottad az igazsagot. Nem az Egyhaz egisze alatt, hanem az Egyhaz reszvetelevel, valami nagy nemzeti koalicioban!..Mint parszor irtam volt, en is kritizalom a jelen hierarchiat, de meg kell keresni azokat a szemelyeket, akikben meg van a nemzeti erzes, es a hitbeli kulonbsegeket felreteve, megegyezni, hogy azokrol nem vitatkozunk, a vallasfoglalkozzon a termeszetfelettivel, de ne zarja ki a nemzetit. A nemzeti es kulturalis vonalon tudunk egyutt dolgozni, ha bekes koexisztenciat gyakorlunk a dogmakkal kapcsolatban.

 

XII Pius papa irta, hogy van ket fajta nacionalizmus: rossz fajta, ami ellensegeskedesre, a kisebbseg uldozesere vezet, es jo fajta, amely elomozditja a kultura, pozitiv nemzeti ertekek es erkolcsi normak fejlodeset.A roman (Vatra Romanesca) vagy a szlovak, szerb nacionalizmus, es hozzaadhatjuk Laci vak nacionalizmusat, az elso fajta, de nekunk a masodik fajtara van szukseg, es ezt el tudjuk fogadtatni az egyhazakkal is, ha szorgalmazzuk.

 

A laci fajta nacionalizmus indokot ad a kozmopolita/universalis puspokoknek, hogy a magyar nacionalizmust az elso kategoriaba soroljak. Igy koalicios partner helyett ellenseget csinalunk az egyhazakbol! Ezert haboritottak fel Laci allando, bicskanyitogato tamadasai. Amig ez folyik, nem varhatjuk el a legnemzetibb pupoktol sem, hogy a mi oldalunkra alljon.

 

Ez Laci nagy bune! Ezert kellett erosebb hangot hasznalnom, hogy ha nem tudjuk Lacit meggyozni, leglabb elszigeteljuk a nemzeti oldaltol is, mert az ilyen viselkedes a nemzeti oldalt is serti. Laci jelenletevel soha nem lesz koalicio a nemzeti oldal es a kereszteny/keresztyen egyhazak kozt.

 

Megegyszer koszonom soraidat es a bennem valo bizalmat!

 

Megegyszer koszonet soraidert,

 

Sandor

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Megjegyzés: Kutasi József

Figyelem:
Az írások, képek, valamint a linkelt oldalak tartalmáért, mely nem a mi álláspontunkat képviseli, nem felelünk.  Azért csak a szerzők vállalják a felelősséget!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------