Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 29., kedd

811 - Stoffán György: Zentai úr védelmében… avagy mi lesz legközelebb? 2008. április 27. vasárnap, 09:03 Szerzõ: Kezd összeállni a kép.

Von: István Kecskés [mailto:i.kecskes@gmx.de]
Gesendet: kedd, 2008. április 29. 11:30
An: Kutasi József
Betreff:
Dögöljön meg még egy magyar.

Kedves József!

 

Természetesen felteheted a Hírfutárra. Gondolom te is kapsz majd minden fajta levelet ha megjeleníted ezt az írást. Én tegnap továbbítottam és minden fajta választ kaptam erről ennyit.

 

Üdv. István Freiburgból

Stoffán György: Zentai úr védelmében… avagy mi lesz legközelebb?


Dátum: 2008. április 27. vasárnap, 09:03 Szerzõ:  Kezd összeállni a kép.


Az elmúlt évek cionista támadásai hazánk és népünk ellen, nem voltak véletlenek. Mint ahogy az sem volt véletlen, hogy a magyar kormány prominensei külföldön a kollektív bűnösség elvét alkalmazva a magyarságot - amelynek kormánya volna ez a söpredék – antiszemitizmussal és a zsidók elleni gyűlölettel vádolták meg.


Az sem tartozik a véletlenek sorába, hogy a nyugati sajtó, a Neue Zürcher Zeitunggal és a Süddeutsche Zeitunggal az élen magyarellenes cikkek sorát jelenteti meg. Ehhez csatlakozott már a finn kommunista sajtó is, védve Gyurcsányt és annak politikáját. De nem véletlen, hogy a nyugati sajtó magyarellenes sajtójának cikkei miatt a magyar külügy nem tiltakozik, nem emeli fel a szavát. Igaz, aki fizet ezekért a cikkekért, aki megrendeli ezeket a nemzetellenes irományokat, az egyúttal nem tiltakozhat is a teljesítés ellen. Mert bizonyára van köze a kommunista-liberális kormánynak ezekhez a sajnálatos és a hazaárulást parancsra elvégző, és annak büntetőjogi kritériumát kimerítő jelenségekhez.

És most itt ez a megalázó per, amelynek egyetlen áldozata van csupán, a Wiesenthal Központ által megvádolt aggastyán. Zentai, a fasiszta, a magyar zsidógyűlölő, az aljas pribék, aki halálra vert egy zsidó fiút hatvanegynéhány éve – a vád szerint. Tanúk, kortársak alig vannak, dokumentumok bizonyítják, hogy Zentai az vád által megadott időben nem is volt már Budapesten. Ez azonban teljesen mindegy. Ha nem ítélettel, de az idegesség által megint meg lehet ölni egy magyart azért, amit nem tett meg huszonegy évesen… meg lehet ölni a meghurcoltatással nyolcvanöt évesen. Mert Zentai élete teljesen érdektelen az ügyben. A lényeg, hogy ismét tele lehessen a sajtó azzal, miszerint a magyarok aljas antiszemiták voltak és maradtak.

Felmerül a kérdés: - hol van a világon jogbiztonság, erkölcs, amely ha volna, Zentai nem állhatna Magyarországon bíróság elé egy koholt vád miatt, egy idegen állam felkérésére, és egy olyan állam kiadatása által, amelynek az elmúlt több mint fél évszázad alatt tisztességes adófizető állampolgára volt. Tehát, a szálak messze vannak attól, amiről a médiumok beszámolnak. Bizonyíték kell a magyarság ellen, mert a magyarság ma hatalmas veszélyt jelenthet az új zsidó állam – Magyarország – megteremtésére.

Ma egy zsidó fiú agyonveréséért állhat bíróság elé egy vénember, aki nem vert agyon egy zsidó fiút sem, mert nem volt itt az agyonveretés napján. Mindegy! Ha ezt állítja a cionista zsidó vadásztársaság, akkor összecsinálja magát az ausztrál kormány, a magyar hatóság, és mindenki, akinek a hatalma, a fizetése és egzisztenciája ettől a cionista vadásztársaságtól függ. Közben persze gyermekek ezrei halnak meg a zsidó bombáktól, ezrek szenvednek ártatlanul az amerikai fogolytáborokban, azaz, a koncentrációs táborokban, azt akaszt fel a törvény szigorával hozott ítéletek alapján a zsidó-amerikai kormány, akit akar… mert ma cionista terror van, és ha tetszik, ha nem ez a sorsa a világnak.

De hol vannak az igazi bűnösök? Hol vannak azok, akik zsidóként az Andrássy út 60-ban szakmányban szakítottál le a veséket, öltek meg ezreket, kínoztak meg ártatlan magyarokat? Hol vannak a keresztény koponyákból utat építeni akaró megszállottak, s hol találjuk meg a saját fajtájukat sem kímélő habzó szájú egykori ÁVH-s tiszteket, akikhez képest Zentai csak elemista kiscserkész lehetne, ha elkövette volna ama bűncselekményt, amellyel ma vádolják…

Hol vannak az 56-ban a Parlament előtt a tömegbe lövöldöző bitangok, az 56 után, az embereket a Dunába daráló Kádár fasiszták? Hol vannak a vérbírók, akik százával végeztettek ki ártatlan magyarokat? És hol vannak a 2006-ban népellenes bűncselekményt elkövető rendőri vezetők és azok feljebbvalói?

Zentai és a zsidó fiú esete? Nevetséges, szánalmas és felháborító. Hiszen ha elkövette volna is huszonegy évesen ezt a bűnt, lehet-e nyolcvanöt évesen emiatt felelősségre vonni? Ha tizennyolc év után elhisszük a sok egykori párttagnak, liberális újságíróknak, hogy ma már a nemzetért élnek, mert megváltoztak, akkor miért és hogyan mer a magyar igazságszolgáltatás egy minden bizonnyal ártatlan embert a hatvanöt évvel ezelőtti cselekményért pulpitus elé állítani? Nincs elég dolga a magyar bíróságoknak? Újabb népbírósági tárgyalás lesz? Újabb kérdés és válasz: Ántánzíj volt? Hálál!
Mert így ment ez akkor is, amikor a mai politikai söpredék-elit elődje hozta meg az ítéleteket, hasonló aljas vádak alapján, amelyekért még senki nem követte meg a „fasiszta, antiszemita rohadt magyarokat"!

Bízom abban, hogy ezrek állnak majd a bíróság előtt és az Ausztrál nagykövetségnél, tüntetve emiatt a magyarellenes provokáció, a magyarokat lejáratni akaró mesterkedés ellen. Mert kimondom, hiszen a vélemény egy szabad országban szabad: - Zentai akkor sem bűnös ma már, ha elkövette azt, amivel vádolják. Nem bűnös, mert a mai kor bűnösebb nála, a mai cionista világkormány, annak fejével, Bush-al inkább ráérett a bírósági ítéletre, mindazokkal együtt, akik a fasizmusukat demokráciának, a jogtalanságokat igazságszolgáltatásnak, a gyilkolásaik tömegét a terrorizmus elleni harcnak hazudják. Akik gyermekeket, betegeket és öregeket ölnek az olajért, s akik ezeknek az ócska gyilkosoknak katonai szövetségesként támogatást adnak. Nem lett szebb és nyugodtabb a világ… Szennyesebb lett, mint Zentai fiatalkorában, s a vétkeket is csak kettős mércén mérik manapság. Ebben az egész ügyben viszont az a legborzasztóbb, hogy egy ember akkor is belehal, ha ártatlan, hiszen nyolcvanöt éves. És ez a vádlóknak a lényeg. Dögöljön meg még egy magyar.

Csak egyet nem tudok: - amíg 1944-ben magyarok tízezrei igyekeztek védelmet adni - saját életüket is feláldozva vagy veszélyeztetve – a zsidóknak, legközelebb ki lesz az, aki menteni fogja az üldözötteket? Mert ma már bizony sokat azok közül is sokan bánják fiatalkori hős tetteiket, akik abban az időben mentették a zsidókat. És ez nem csak Magyarországra, de Európára, és lassan–lassan a nehéz felfogású és végtelenül primitív, tespedt amerikai népre is vonatkozik. Mert lesz legközelebb… hiszen a Zentai-ügy nem egyedi, s az ehhez hasonló tragédiák, a cionista magatartás egyre nagyobb gyűlöletet kelt. S mindebben az a legszomorúbb, hogy megint nem e gyűlölet okozói, hanem ártatlan emberek fognak meghalni. És nem lesz segítség… mert mélyek a sebek, és sok a só!

Stoffán György

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------