Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 17., csütörtök

732 - Kőműves Géza, Sopron: Nálunk langyosok, elterelők és feleslegesen balhézók ne próbálkozzanak!!!

Von: Kőműves Géza [mailto:apor45@t-online.hu]
Gesendet: csütörtök, 2008. április 17. 16:22
An: Kutasi József
Betreff: 2008. május 3-án lesz a Nádori Tanács fergeteges alakuló ülése!

 

Tisztelt Szerkesztőség !

 

   Elnézést kérek a zavarásért, melynek oka a következő:  Reményeim szerint a magyarság megmentése céljából az Önök mindennapi munkájával egyetemben fontos történelmi küldetést betöltő Nádori Testület május 3- ra meghirdette a Nádori Tanács alakuló ülését, mely az eddigi eredménytelen próbálkozásokkal ellentétben talán alkalmas közeg  lehet  a nemzetmentés okán azonosan gondolkodó személyek, szövetségek összefogására, valamint huszárvágás és nemzetközileg követendő példa a nemzetvesztő bitangok ellenében.

  Ezért tisztelettel kérném, hogy a mellékletben szereplő kiáltványt és felhívást, ha egy mód van rá, hetente szíveskedjenek leközölni. Az ülésre Önöket is szeretettel várjuk! Természetesen nem csak tudósítói, hanem a tanácsban közreműködő minőségben is.

 

                  Nemzettestvéri szeretettel: Kőműves Géza

 

 

    MAGYAR TESTVÉREM, KIBEN  A NEMZETÉT, CSALÁDJÁT SZERETŐ SZÍV DOBOG  !

                        

    Az első alkalommal április 5 – re terveztük a Nádori Tanács alakuló ülését, melyet már előtte, legalább másfél – két hónappal beharangoztunk. Ennek ellenére egy csapat rászervezett. Olyanok, akik közül többen személyesen tőlem, legalább 2 héttel a beharangozójuk előtt meghívót kaptak. Erre mi eltettük az időpontot május 3 – ra, hogy ne rontsuk az ő esélyeiket sem, mert az a mi esélyünk is, hiszen a nemzet érdekében történő megoldás, ha az, jöjjön  bárkitől, szükséges és támogatandó, de most is ránk szerveztek, hiába hirdettük meg Márc. 15 – öt követő héten. Nem teljesen  ugyanaz a csapat, de az átfedések megvannak.

   A média szintén zárt ellenünk!: Az állítólagos nemzeti Magyar Nemzet még  a rövid, 22 szavas, politikai szólamok nélküli, rendezvényt hirdető reklámot sem volt hajlandó lehozni fizetett hirdetés képében sem. A  Magyar Hírlaptól szintén elutasítás volt a válasz. A Nemzetőr és a Magyar Jelen immáron egy hete válaszra sem méltatja a megkeresést. ( A fogalmazás a mellékletben. Olvassa el! )

                             Nálunk  langyosok, elterelők és feleslegesen balhézók ne próbálkozzanak!!!

   Mi nem egy maroknyi embert, hanem kimondottan a nemzetet szeretnénk szolgálni és mindennemű megalkuvás nélkül a nemzetvesztő, idegenlelkületű, EU és NATO bérenc, kozmopolita, globalista  bitangokat leváltva, előre, a MAGYAR jövőbe  akarunk lépni ! Ez nem szétforgácsoló vitafórum, hanem gondos beléptetéssel megszervezett, a nagy számú hazafi jelentkezése okán kelt reményeink szerint  megalkuvást nem ismerő, elszánt radikálisok egymásra találása és békés megoldáshoz vezető fergeteges betonozás és  kitörés  nemes csírája lesz!

   Részletek a Magyar Világ című hetilap következő számaiban!

                                                                                                     Tisztelettel:   Kőműves Géza, Sopron

                                                                 Kérem Terjeszteni!!!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------