Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 30., szerda

822 - Skodacsek András, Nemzeti Hírháló: 3 millió háromszázezer ember reménykedett a népszavazás után. Navracsics takarodjatok!

Von: nemzetihirhalo@yahoogroups.com

Im Auftrag von Kovy
Gesendet: szerda, 2008. április 30. April 2008 16:24
An: Kutasi József
Betreff: Navracsics takarodjatok!

 

Navracsics takarodjatok!

 

A Fidesz országgyűlési frakcióvezetője szerint a kormányfőnek bizalmi szavazást kellene indítania maga ellen. Navracsics Tibor az MR1-Kossuth rádióban azt mondta, nem az előre hozott választás a cél, hanem az, hogy legyen egy cselekvőképes kormány, amely kihozza Magyarországot a válságból.

 

Hozzátette: ha a jelenlegi koalíció képes lenne erre, az sem lenne baj, ha maradna, egy kisebbségi kormányzás azonban nem megoldás a helyzetre. A Fidesz jövő hétfői frakcióülésén dönt arról, hogy miként szavaz az új kabinetről, de valószínűleg tartózkodnak majd - mondta Navracsics Tibor frakcióvezető a közrádiónak.

 

A remények elszálltak - kommentár a parlamenti bábszínházhoz

 

3 millió háromszázezer ember reménykedett a népszavazás után. A valódi kormányválságot megelőzve, Gyurcsányék profi módon eljásztották saját kis magánszámukat, "műkormányválság" címen, s lám, a dolog működik! A már ellenzékben "kormányzó" SZDSZ megszavazta az MSZP új 6 miniszterét. BRAVÓ!

Szánalmas, nevetséges, röhejes ami Magyarországon zajlik. A konzervatív Die Presse is megírta milyen amatőr kormány van Magyarországon, s mindehhez milyen felelőtlen ellenzéki vezető (Orbán) asszisztál. Nem én mondtam, hanem a Die Presse! A csúcsnyilatkozat Navracsics Tibortól hangzott el: "nem az előre hozott választás a cél, hanem az, hogy legyen egy cselekvőképes kormány, amely kihozza Magyarországot a válságból." Értjük. Először kijelentik: "A Fidesz kész a kormányzásra", majd nem akarnak előrehozott választásokat. Roppant logikus.

 

Most már minden narancssárga ködben lebegő fideszes és a vörös szegfűt szagolgató MSZP-s is láthatja, hogy itt egy ostoba összeparlamenti aljas kis színház zajlik, a szerencsétlen magyar nép pedig csak ámul és bámul tehetetlenségében. A rezignált, beletőrödöm magyar kicsit meg megemeli fejét, s észreveszi, hogy "ezek mind hülyének néznek minket! Átvertek!", majd újra lehajtja fejét, és nem történik semmi. Ennek ellenére a hazai állapotok azonban tarthatatlanok!

Szép germanizmussal kijelenthetjük: Át vagyunk verve!

 

Mélyponton vagyunk, az ország tetszhalott állapotban van, ezért bizakodhatunk: közeleg a magyar feltámadás!

 

Skodacsek András, Nemzeti Hírháló

 

Ha eddig irígykedett Navracsics Tibor Gyurcsány Ferencre, akkor ezentúl ő is megkaphatja, ami kijár: "Navracsics és Gyurcsány is takarodjatok!" – KJ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------