Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 29., kedd

812 - Péteri Attila Árpád: Mit gondoltok, ki a fő bűnös a nálunk történtekért? Aki tudomásul veszi azt, ami történik körülötte, vagy az, aki felszólal ellene?

Von: Tharan Marianne [mailto:tharan.marianne@vnet.hu]
Gesendet: kedd, 2008. április 29. 08:48
An: Kutasi József
Betreff: A bűnös értelmiség tagjaihoz!

 

Tényleg, akinek nem inge, ne vegye magára, hanem küldje tovább.

Akinek meg inge, nyugodtan vegye. Főleg a mindenféle körök, csoportok, akik kis (jól megválasztott) baráti köreikben hőzöngenek, de többre nem futotta 18-20 év alatt sem.

Lehet terjeszteni!

üdv.

Marianne

 

A lagymatag, tehetetlen, gyáva, megalkuvó, bűnös értelmiség tagjaihoz!

/Akinek nem inge, ne vegye magára!/

 

Szerencsétlen Nevezettek!

 

(„Napraforgó” 90 előttiek és a társutasaitok, akik már akkor is éltetek és romboltatok, vagy csak közömbösen néztétek tettestársaitokat! „Mert bűnösök közt CINKOS, aki néma!”)

 

Hogy szolgál  a kedves egészségtek? Szoktatok é beretválkozni s alkalmanként a TÜKÖRBE nézni?  Mennyi az annyi? Amit tönkretettetek. Egy országot, egy HAZÁT! Ismeritek é ezen fogalmakat, mint: lelkiismeret, bátorság, igazmondás, nemzet iránti elkötelezettség, hagyománytisztelet, IGAZSÁGOSSÁG, elesettek melletti kiállás, szolidaritás, távlatokban való gondolkodás? Csak e néhány alapvető, ember- és jellemformálót.

 

Mit gondoltok, ki a fő bűnös a nálunk történtekért? Aki tudomásul veszi azt, ami történik körülötte, vagy az, aki felszólal ellene?

 

Hol voltatok, amikor „zengett az ÉG”! 90-94 között, majd a soron következő kurzusok idején? Hová lett a rendszerváltozás kori idillinek tűnő állapot? Kik voltak azok, akik ügyesen elaltatták a jóhiszemű állampolgárok éberségét? No, mit gondoltok, lapuló, netán pöffeszkedő, sunyi alamuszik, a tűz közeli nagymellényűek, a magukat átmentők, a tűzön vízen át csaló, hazudozók? Ármánykodó lebzselők, ingyenélő brigantik, maffiózókká züllött hullarablók, istentelen ál keresztény, műpolitizáló szégyenfoltjai, 1112 éves államiságunk jelenének és közelmúltjának.

 

Jól elvagytok magatokkal ugye? Hát, mit ne mondjak, tapasztaljuk. Mit szóltok az ország közállapotaihoz? Jól látjátok, úgy bizony, fokozódik, mint Virág elvtárs idején a nagy büdös HELYZET. S ti hallgattok, mint a szfinx, hogy finoman szólítsalak meg benneteket mimózalelkű pajtások. Egykori május elsejei népbutító dalnokok, levitézlett szószólók, zászlólengető, integető, szalagsorban lófráló, történelmünk elkorcsosodott torzói.

 

MINTHA ország egykori rémurai és azok követői, parancskiadóitok útmutatásaik tudattalan, közönybe fulladt végrehajtói, átvedlett uniformisba borítva magatokat, de a lelketek mélyén ugyanolyan hitvánnyá avanzsált mű magyarokként telítve áporodott szagú napjaitok.

 

Nem akar megszólalni bennetek a vészcsengő hangja? Hogy tenni is kék mán valamit, úgy ISTENIGAZÁBÓL?! Megálljt parancsolni a mélygyökerű hazugságáradatnak, ami rendületlen újrázással elborítja az országot s lassan a fél világot, az idegen érdekeket kiszolgáló közvélemény formáló médiák többsége közvetítésével. Hová dugtátok azt a bizonyos TANTUSZT, hogy leejtve a fületek megmozduljon s felfogjátok végre annak csengő-bongó hangú rejtjeles üzenetét. ÉBRESZTŐ! ÉBRESZTŐ! ÉBRESZTŐ!  IGAZSÁGOT! IGAZSÁGOT! IGAZSÁGOT!

 

Hát erre buzdítalak benneteket jómagam is, úgy bizony: ÉBRESZTŐ!

 

IGAZSÁGOT MAGYARORSZÁGNAK!

 

VÁLASSZÁTOK a megtisztulás útját! Valljátok be bűneiteket! Vezekeljetek önként. Saját akaratotokból! Mutassatok példát, van mód a MEGÚJULÁSRA, a FELEMELKEDÉSRE! Alkalmazzátok bátran az ÖSSZEFOGÁS erejét! Szervezkedjetek, szólaljatok meg, a valóságnak megfelelően. Hisz nektek is vannak gyermekeitek, unokáitok, nem hagyhattok rájuk csupán erkölcsi szennyhalmazt, anyagi csődöt, elszegényedést, nyomort. Hisz lassan nyakig állunk benne, akárhová nézünk. Ne csak a mának ÉLJETEK, hanem a jövőnek is. Építkezzetek hát a vétlen utódainkért!

 

Elhatározás kérdése minden. Semmi nem tarthat örökké, a gazság rémuralma sem, ami körülvesz Titeket. Mindennek okozói részben Ti magatok vagytok, ne mutogassatok senki másra. Nézetek magatokba s megtaláljátok a fő hibaforrást. Miért? Mert EGO-k voltatok, vagytok, maradtatok. S ha nem változtattok e haszontalan, öncélú élet szemléleteteken, akkor elveszejtitek önmagatokat s nem lesz kilábalás, menekülési útvonal a számotokra.

 

Ismétlem ÉBREDJETEK önszántatokból, saját jól felfogott érdeketekből is.

 

Az idő sürget! Mégpedig nagyon! Előzzétek meg a rettenetet, ami rátok vár, ha késlekedtek!

 

Nem mondhatok mást, csak mi LÉNYEGEM!

 

/Péteri Attila Árpád/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------