Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 30., szerda

826 - Lengyel Károly, Budapest, 2008. április 30. 22:43 >Részemről 2008. május elseje nulla órától Magyarországnak nincs kormánya.

Von: karolyorama@gmail.com

Im Auftrag von Apu Lengyel
Gesendet: szerda, 2008. prilis 30. 22:43
An: Kutasi József

Betreff: Bemondták az unalmast

Adjon az Isten!

Kedves magyar Testvéreim!

Hála az égnek! Végre eljutottunk idáig is. A szemkilövető agresszív törpék politikai rablótömörülése sebeit nyalogatva kifarolt a kormányból.Boldogult D-209-es idők!, amikor még egy senkiházi ügynök bitorolta a miniszterelnöki bársonyszéket, volt annyi ereje kimondani, hogy az szedsz ügyei tele vannak korrupcióval. Akkor egy pillanatra beállt a véghetetlen csend. Sokan azt hittük, előrehozott választás lesz, és akkor ezeknek az országrontóknak befellegzett.

De nem ez történt. Egymás közt lemutyizták a cifra falak mögött, hogy szerintük akkor jár el helyesen a köztársasági elnök, ha elfogadja a kommunisták új jelöltjét. Tartótiszt után milliárdos. Ezt pedig a nyomorult kutyafarka nyikhajok tuszkolták le először a politikai elit torkán, később az országén is. Cinikusok egytől egyig, a műanyagellenzékükkel együtt.
Most itt van ez a rusnya fletó gyerek a szabadrablásból élő szocionista bérenceivel együtt. A kókáék bemondták az unalmast, ez meg azt képzeli, folytatható a néphülyítés. Ugyan miből képzeli? Újabb hazugságözönre készülnek? Netán újabb gázos ügyet lepleznek majd kiprovokált utcai megmozdulásokkal.

A provokáció netovábbja, ami itt zajlik! Ismét és ismét azzal hitegetik a szerencsétlen magyarokat, akit lehet, hogy nekik ehhez is joguk van. Feletóka téved, nincs! Ha Isten segít, többé nem is lesz. Egyszerű a magyarázat. A köztársasági elnök egy kormányzási többségnek adja miniszterelnöki megbízást. Ha ez a többség egy pártszövetség, akkor annak. Ebből a pártszövetségből a nagyobbik párt ajánl jelöltet miniszterelnöknek. Nos, ha megszűnik a kormányzási pártszövetség, nincs meg a létfeltétele az eredeti célra szánt kormányalakítási megbízásnak.

Ha a köztársasági elnök hivatalból nem báb volna a parlamenti pártok kezében, akkor most nemes egyszerűséggel kezdeményezné az országgyűlés feloszlatását. Mondhatnak a megélhetési elit tagjai, amit akarnak. Ez az igazság. Elfogyott a levegő körülöttük. Végleg. Védtelenek. Ettől kezdve olybá vehető, hogy csalással bitorolják a közjogi méltóságokat, a bizottsági megbízásokat, és a képviselői mandátumokat. Ugyanis ha nincs létjogosultsága a jelenlegi kormány megbízatásának, akkor a miniszterelnöknek nincs más erkölcsi lehetősége, csak a lemondás. Ha a kormányfő lemond, a kormány lemond. Ha az országgyűlésnek van némi kevéske bátorsága, esze ágában sincs új jelöltet elfogadni, hiszen nem lehet többé többsége ebben a ciklusban.

Ugyanez érvényes az önkormányzatok esetében. Az állami kézben tartott cégek felügyelő testületeire. Ha az önkormányzati választásokat levezénylő parlamenti többséget hazudtató alakulatok, meg az őket elismerők belegondolnak, látnivaló, ezzel kihúzták a saját lábuk alól a szőnyeget. Hány szájból esne ki a dudli piócáéknál? Végkövetkeztetésként azt lehet mondani, az országgyűlésnek ki kellene mondania a saját feloszlatását. Nincs más erkölcsi lehetőségük. Ezzel némi egérutat nyerhetnek, nem többet. Mert ami ezután következhet az az Argentina-szindróma. Államcsődöt követő éhséglázadások.

Nem mintha már hónapok óta nem államcsődben élnénk, mégis a rendezés reményében ez az utolsó tisztességes lehetőség. Az utolsó esély, ahogy vájtfülű körökben ezt mondani szokták a szadista szemkilövetőék környékén. De ezt ők már úgysem értik. A félelemtől fejükbe tolult a vér. Sok vér. Azért nem annyi, mint amennyit ők 60 év alatt ontottak. Az inukba meg a bátorságuk költözött. Ettől kezdve bármilyen hiba, a legkisebb is azt fogja eredményezni, amit már 2006 szeptemberében meg kellett volna tennie a népnek.

Nemes és úri nép a magyar. Visszafogta az erejét. Azóta látható a kitartás is országszerte. A harag nőttön nő. A lelkek csordultig teltek bánattal. Egy kitörni készülő vulkán kalderájában ülünk. Jó utat szocionisták. Elvezetéskor vissza se nézzetek! Kár is volna, mert itt többé nincs helyetek. Minden kulcsot az összes irattal együtt kérjük az asztalokon hagyni!

Részemről 2008. május elseje nulla órától Magyarországnak nincs kormánya.

Erről a furcsa, borzongató rémálom-államról az a szabadon elmondott véleményem, hogy ennek a parlamenti elitnek többé nem szabad a hatalomba kerülnie, mert akkor ők kísérnek minket a temetésünkre.

Budapest, 2008. április 30.
Lengyel Károly

Szebb Jövőt!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------