Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 25., péntek

780 - Űzenet Sydney Ausztráliából! >Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A. [mailto:askolozsy@kolozsy.com.au] Isten adja, hogy igy legyen!

Von: Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A. [mailto:askolozsy@kolozsy.com.au]
Gesendet: szerda, 2008. április 23. 00:51
An: Vass István; Leányfalu Bella Árpád; 100.3@lanchidradio.hu; Árpádvonal; Demokrata; dunatv@dunatv.hu; ECHOTV; HÍR TV. Célpont; HÍRTV; Hunhír; itthon@hetivalasz.hu; Koliba Hungaricus; Magyar Mérce; MTI; NEMA; Nemzeti Hirhalo; Nemzetőr; radio@szentkoronaradio.com; Tornádó Hír; zoltan.rudi@mtv.hu; bela.turi.kovacs@parlament.hu; ervin.demeter@parlament.hu; erzsebet.gynemeth@parlament.hu; ferenc.gyurcsany@parlament.hu; istvan.gyenesei@parlament.hu; istvan.jakab@parlament.hu; janos.ader@parlament.hu; janos.koka@parlament.hu; jozsef.angyan@parlament.hu; jozsef.karsai.dr@parlament.hu; kalman.kovacs@parlament.hu; karoly.herenyi@parlament.hu; katalin.szili@parlament.hu; laszlo.kover@parlament.hu; mihaly.varga@parlament.hu; peter.karsai@parlament.hu; tibor.navracsics@parlament.hu; viktor.orban@parlament.hu; zsolt.semjen@parlament.hu
Cc: nyugatimagyarsag@axelero.hu; Lorant Szasz; evemetz@netbay.com.au; belovai@belovai.org; steel44@gmx.ch; Svéd Laczkó Mihály; Péteri Attila Árpád; Vérei Árpád; Kutasi József; Nemzeti Hirhalo; Hírklub; Zombory_Istvan@mail.datanet.hu
Betreff: Űzenet Sydney Ausztráliából! Isten adja, hogy igy legyen!

 

Kedves István bajtársam! Kedves Magyar Testvérek!

 

Az ilyen idegen fajból származó kőzépkeleti  kinézetű, de Pápán szűletett magyarúl beszélő balloldali hóhérok miatt élek kint a nagyvilágban, és később Ausztáliaban 1956-óta.

 

S mily érdekes, hogy van olyan mint Izrael a Zsidók ígéret földje? Akkor olyannak  is kell, hogy legyen, hogy a magyaroknak meg a több ezeréves Ősi Szúmír-Szkittya-Hun-Avar-Ősmagyar örökségű haza meg a Mi a magyarok örökségű földünk! Főleg azoké akik még valamelyik Árpád utolsó honfoglaló törzseiből származnak.!!!!!

 

Hisz Árpád több mint ezerével ezelőtt elsősorban törzseinek, és azoknak a leszármazottjainak utoljára foglalta vissza, a Kárpát medencét, és alapozta meg hazánkat. De mily szomorú, hogy az ilyen fél spiccek mint a Gyurcsány is, és ezeknek az őseik is, akik pontosan a Khun Béla, Rákosi Mátyás, Kádár, Horn Gyula, Antal József, Medggyesy,  és a baloldali társai áldozatai az országunk, népünk.

 

És pont Mi sokan, akik az ősi Magyar fajból származva 1956-ban a Kommunista elnyomás ellen  fiatal fejjel felkeltünk, és fegyveresen harcoltunk az Orosz tankok, és a Kommunisták ellen, a népünk érdekében és pont mi akik még DNA általi Magyar fajúak is vagyunk, és kérem Mi a politikai felfogásunk miatt pont Mi élünk és halunk a száműzetésben, az idegenben, és ezek a nyavalyás Magyar ellenes minden más fajból létező baloldali fél spiccek meg élnek a Mi örökségünkben!

 

Terrorizálják a Mi ígéret szerűségű földünket, és abban sínylődő népünket!!

 

Mert ahogy én az ősi igazi Magyar kinézésemmel még 50-év után sem illek be a nagy világ különböző kinézetű fajai vagy ide az Ausztrálok közé, úgy Ő is a középleleti kinézetével nem illek bele a Magyar nép közé.

 

Inkább Izraelbe, de nem az Ősi Magyar földön élő Magyarok közé!

 

Magyaros baráti bajtársi szeretettel köszöntelek; Sándor.

 

Dr.Kolozsy Sándor.C.D.V.A.

szobrászművész-

 

Szabadságharcos 1956. Aki a Győri Vagongyári teherautók tetején 18-éves fejjel fegyveresen harcolt az Oroszok és a Kommunisták ellen. Győr-Mosonmagyaróvát-Budapest.

 

Ahol sebesülten be is került az Orvostudomány Egyetem alaksorában a többi sebesülttel együtt, és csakis a néphez álló kiskatonák jóvoltából akik egyik nap teherautókra dobálva bennünket. Meg sem álltak az Osztrák határig, amíg egy bizonyos távolságba az Orosz tankok kísértek ki bennünket a jobboldali szántásokban egészen a határig!

 

Erdélyi Világszövetség Társ. Sydneyi Csoport elnöke, 1981-2005. Személyes ismeretségű Dr- Wass Albert ugyancsak az Erdélyi Világszövetség Társelnök hosszú évtizedes Nemzetközi munkatársa, a több mint 3 millió erdélyi rummániai magyar, leszármazottak érdekében!

 

Sydney-Austrália.

 

=========================================================================================

Magyar! Legyen hited! S ujból lészen országod! Tőrténelmi Nagymagyarországod!

A Szumír-Szkittya-Hun-Avar-Ősmagyar őseink főldjén, a Kárpátmedencében!
=====================================================================================================

 

----- Original Message -----

From: Vass István

To: Leányfalu Bella Árpád ; 100.3@lanchidradio.hu ; Árpádvonal ; Demokrata ; dunatv@dunatv.hu ; ECHOTV ; HÍR TV. Célpont ; HÍRTV ; Hunhír ; itthon@hetivalasz.hu ; Koliba Hungaricus ; Magyar Mérce ; MTI ; NEMA ; Nemzeti Hirhalo ; Nemzetőr ; radio@szentkoronaradio.com ; Tornádó Hír ; zoltan.rudi@mtv.hu ; bela.turi.kovacs@parlament.hu ; ervin.demeter@parlament.hu ; erzsebet.gynemeth@parlament.hu ; ferenc.gyurcsany@parlament.hu ; istvan.gyenesei@parlament.hu ; istvan.jakab@parlament.hu ; janos.ader@parlament.hu ; janos.koka@parlament.hu ; jozsef.angyan@parlament.hu ; jozsef.karsai.dr@parlament.hu ; kalman.kovacs@parlament.hu ; karoly.herenyi@parlament.hu ; katalin.szili@parlament.hu ; laszlo.kover@parlament.hu ; mihaly.varga@parlament.hu ; peter.karsai@parlament.hu ; tibor.navracsics@parlament.hu ; viktor.orban@parlament.hu ; zsolt.semjen@parlament.hu

Sent: Wednesday, April 23, 2008 4:05 AM

Subject: Küldés!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------