Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 19., szombat

746 - Az ávós gyilkosok ivadékai bevetésre várnak - Mindenkit figyel a kormány

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: péntek, 2008. április 18. 20:00

An: Kutasi József
Betreff:
"nemzetbiztonsági védelem"

 

Mindenkit figyel a kormány

Az önkormányzatokat is titkosszolgálati ellenőrzés alá helyezték
2008. áprili
s 18. 06:00 Magyar Nemzet

Kormányhatározattal helyezte a Gyurcsány-kabinet "nemzetbiztonsági védelem", titkosszolgálati ellenőrzés alá a megyei, fővárosi, kerületi és megyei jogú városok önkormányzatait, a közigazgatási hivatalokat, a fővárosi és megyei védelmi bizottságokat, valamint a regionális fejlesztési és területfejlesztési tanácsokat - értesült a Magyar Nemzet.

Mindez komoly aggodalomra ad okot, ugyanis a márciusban elfogadott kormányrendelkezés - amely egy 2004-es határozatot módosított - értelmében a titkosszolgálati módszerek alkalmazása, információgyűjtés és kapcsolati kör kialakítása, vagy éppenséggel a helyhatóságok szolgálati telefonjainak bírósági engedély nélküli lehallgatása is lehetővé válik a helyhatóságoknál. A nemzetbiztonsági törvény szerint ugyanis a kormányhatározatban megjelölt szervezetek, objektumok telefonjait külön engedély nélkül lehallgathatják a titkosszolgálatok, valamint járműveket, személyeket, szervezeteket is megfigyelhetnek. Eddig nemzetbiztonsági védelem alá főképp honvédségi, titkosszolgálati, rendőrségi létesítmények tartoztak, valamint az olyan különleges biztonsági ellenőrzést igénylő üzemek, mint a Paksi Atomerőmű.

A határozatot kézhez kapta az összes érintett önkormányzat, tanács vezetője, s információink szerint mind a kormánypárti, mind pedig az ellenzéki testületek vezetésében nem kis felháborodást és értetlenséget váltott ki a Szilvásy György titkosszolgálatokat felügyelő tárca nélküli miniszter által előterjesztett, s már hatályba lépett rendelkezés. Úgy tudjuk, hogy az érintetteknek megküldött kormányhatározatnak számos formai hiányossága van, ugyanis nem látta el kézjegyével a miniszterelnök, a pecsétje sem szerepel rajta, hiányzik a kiadmányozó aláírása, nincs iratkezelési záradéka. Utóbbi azért fontos, mert az önkormányzatoknak nincs titkos ügyirat-kezelési szabályzata.

Kósa Lajos, Debrecen polgármestere az ügyben interpellációt kíván benyújtani az Országgyűlésben hétfőn, mivel szerinte a kormány arra akar felkészülni, hogy lehallgattassa a politikai elitet. A fideszes politikus szerint a kormány a Magyar Köztársaság demokratikus berendezkedését súlyosan sértő, törvénysértő tevékenységbe akarja belekényszeríteni a titkosszolgálatokat. Hozzátette: ezt a kormánytól származó dokumentumokkal tudja alátámasztani, ezért hivatalosan is meg kell kérdeznie az ügyről Szilvásy György titokminisztert. A magyar politikai elit lehallgatásának semmilyen indoka nincs, azt semmilyen szakmai érv nem támasztja alá - hangsúlyozta Kósa Lajos.

Szili Katalin, az Országgyűlés elnöke tegnap közölte a házbizottság ülése után, hogy a debreceni polgármester interpellációjáról tovább egyeztetnek, mivel szolgálati titkot érint. Nem kizárt, hogy Kósa felszólalása és Szilvásy válasza csak zárt ülésen hangozhat el a parlamentben. A titkosszolgálati miniszter azonban dönthet úgy is, hogy megszünteti a kormányhatározat titkosságát, s akkor nyílt ülésen is elhangozhat az interpelláció. Az MTI információi szerint a titokgazda még vizsgálja, hogy az interpelláció valóban érint-e szolgálati titkot. Demeter Ervin szintén ebben a témában fordul hétfőn a parlamentben Szilvásy Györgyhöz.

Pál Gábor

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Az ávós gyilkosok ivadékai bevetésre várnak

Az Élők Menetét (Mic'ád Háhájjím) az izraeliek honosították meg Auschwitzban évtizedekkel ezelőtt, amikor a hazai zsidóság nálunk még egészen mással volt elfoglalva. A vonulás, a menet, az emlékezés, a zsidó holokauszt idején legyilkoltak emlékére tartott kegyelet helyén való, kellő cselekedet lenne, ha mindez nem politikai és gazdasági célok szolgálatában állna.


Visszatetsző és fölháborító azonban az a gyakorlat, hogy a Duna-parti vascipők fölött egykori kommunista, kollaboráns zsidók és nem zsidók szónokolnak a magyarok bűneiről, miközben a saját maguk által éppen a magyarok ellen véghez vitt gaztettekről eddig senki nem kérte, nem kérhette őket számon.

A Duna-partra özönlő díszes társulat tagjai, szüleik és nagyszüleik voltak elsősorban azok, akik a hazánkat megszálló szovjetek (szerintük felszabadítók) zsoldjában és elvárásaiknak megfelelően több mint fél évszázadon keresztül megtiltották - s igyekeznek tiltani ma is -, hogy egyáltalán szólhassunk a magyarság holokausztjairól. A Délvidéken elkövetett tömeges magyarirtásról, Erdélyben a Maniu-gárda pogromjairól, a gulágokra hurcolt százezrekről és a nemzetünket megtizedelő többi történésről. Mert a tömegtájékoztatás, az oktatás irányítását és működtetését - az újságoktól a rádiókig és a színházakig - az ő kezükbe tette le a megszálló szovjet hatalom, hiszen egykori üldözöttként bennük bízott meg leginkább.

A Duna-partra özönlő díszes társulat tagjai, szüleik és nagyszüleik voltak elsősorban az ÁVH, az ÁVO és a többi kommunista elnyomó gépezet fölállítói és működtetői. Elsősorban ők voltak a kínzótisztek és a verőlegények. Soroljuk a nevüket? Fölösleges, hiszen ismerjük őket, ezek a gyilkosok és ivadékaik itt járnak köztünk, s a megkövetés, a bocsánatkérés helyett megint, továbbra is ők nácizzák, nyilasozzák a keresztény magyarokat.

A gyilkos zsidó ávósok és kölykeik tehát köztünk járnak, gazdaságilag, kulturálisan és politikailag a magyar nép fejére ültek - pontosabban le sem szálltak -, s most már csak az alkalmas pillanatra várnak, hogy ismét megkínozzák, bebörtönözzék, eltegyék láb alól a harcosabb, hangos és a terror ellen szavukat fölemelni merészelő magyarokat.

Az utóbbi idők rendőrterrorjára - a szinte korlátlan hatalmuk megtartása érdekében - is ők adták ki az utasítást, miközben az általuk majdnem teljesen felügyelt tömegtájékoztató és befolyásoló médiumokban éjjel-nappal mossák a magyarok agyát a több mit hat évtizeddel ezelőtt történt zsidó holokauszttal, az újnáci és az újnyilas veszedelemmel.

Ha Magyarországon újnácizmusról és újfasizmusról vagy ezekhez hasonló ideológiai újjászületésről, jelenlétről beszélhetünk, akkor a címzett nem a keresztény magyarság, hanem az ávós ivadékok, akik faji alapon kirekesztik a többségi társadalom tagjait a jól fizető, látványos és hatalomgyakorlással párosuló pozíciókból. Mivel ezt faji alapon művelik, egyértelműen ők a rasszisták, az újnácik vagy amit akarnak. S nem pedig az áldozatok, akikről cinikus módon állítják.

Magyarok, vigyázzatok, mert az igazi nácik a felvásárlók mellett már a vízágyúkat és egyéb rendőrségi felszerelést is elküldték Magyarországra. S amint fentebb leszögeztük: az egykori gyilkosok és ivadékaik csak a bevetési parancsra várnak. Természetesen az újnyilasok ellen.

Hering József
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------