Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 30., szerda

827 - Péteri Attila Árpád > ált. koordinátor: A szerző: Sárközy Csaba. A címe: "Lássuk hát gyűlöletük tárgyát!"

Von: Péteri Attila Árpád [mailto:pa01@interware.hu]
Gesendet: szerda, 2008. április 30. 22:11
An: Kutasi József

Betreff: Fasisztázóknak-Ép embereknek!

 

Kevésbé Tisztelt és Tisztelt Honfitársak! (Ki-ki Érdeme Szerint Besorolva Önmagát, Ahová Való!)

 

Ajánlom, elsősorban a téveszme túlburjánzást keltőknek, a fejlődni készeknek, továbbá minden hasznos információt értékelő, azt terjeszteni kész, szülőföldünk és múltunk értékei előtt meghajlónak.

 

A MAG (Magyar Alkotók és Gondolkodók) honlapjára mag-tarsasag.freeweb.hu végre rákerült, egy nemcsak manapság, hanem évtizedek óta, szándékosan  eltorzított, KÖZÉRDEKŰ témát taglaló előadás anyaga. Tisztázó célzattal, miheztartás végett, a történelemhamisítóknak és azok áldozatainak.

 

A szerző: Sárközy Csaba.

 

A címe:  "Lássuk hát gyűlöletük tárgyát!"

 

Ajánlom minden olvasni tudónak -főleg a sajtó, az oktatáspolitika alakítóinak, gyakorló képviselőinek- alapos átgondolásra, továbbításra, oldal- és nézetrendszertől függetlenül, a való TÉNYEK megismerése, közkinccsé tétele céljából. Akinél IDŐSZERŰ, döbbenjen rá, mi történt anno, miért és hogyan?  Vonják le belőle tanulságul a következtetéseket, miként kell egy tönkretett, kirabolt országot talpra állítani. Tisztességgel, becsülettel, felelősségérzettől áthatva, hazafiúi-leányi jellemerővel, KÖZÖS akarattal.

 

Épp itt az ideje, hogy az eddig TÉVÚTON JÁRÓK is jó irányt vegyenek s jöjjenek vissza a FŐÚTRA, az általuk kialakított, sehova nem vezető  vakvágányról.

 

Ennek reményében köszönöm a szerző nevében is, hogy meghallgattak.

 

Ne feledje el senki, az IGAZSÁG legyőzhetetlen, amiből táplálkozni, építkezni lehet, kell, sőt érdemes, minden gondolkodni kész, az anyaországban és azon kívül élő magyarnak, SZENT kötelességeként!!!

 

/Péteri Attila Árpád/

    ált. koordinátor