Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 25., péntek

787 - Április 30-án követeljük együtt az új parlamenti választásokat, a rendszerváltást!

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: péntek, 2008. április 25. 20:25
An: Kutasi József
Betreff: A Nemzeti Hirhalo Gyujtott Hirei

 

Kövér: A bolsevista hatalomgyakorlás a végjátékához közeledik
2008-04-25 17:10 hírTV

A bolsevista hatalomgyakorlás a végjátékához közeledik - állítja a Fidesz volt titokminisztere. Kövér László a megfigyelési botrány kapcsán úgy fogalmazott: a szocialisták a politikai gyilkosságokon és a nyílt erőszakon kívül, már mindent kipróbáltak a politikai ellenfeleken és a vétlen állampolgárokon, amit 1917 óta a világ megtapasztalhatott a bolsevikoktól.

Álláspontja szerint Magyarországon politikai fordulatra van szükség, mert míg 2002-ben egy ilyen piszkos munka elvégzésére elegendő volt külső céget megbízni, addig mostanra már abban sem lehetünk biztosak, hogy a Nemzetbiztonsági Hivatal szakszolgálatai ugyanezt a feladatot nem állami keretek között látják el.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Demonstráció!

Április 30., feltehetőleg a kormánykoalíció szakadásának napja. Teljesülni látszik egy kisebb cél, amiért küzdöttünk.Egy kisebb csata megnyerését könyvelhetjük el, ha ez valóban megtörténik. A háború azonban még nem dőlt el, ezért folytatjuk!

Április 30-án követeljük együtt az új parlamenti választásokat, a rendszerváltást!

Ennek jegyében 18.00-19.00 órakor az szdsz székház közelében, a Bp., XIV. Gizella u-ban tart demonstrációt a Magyar Önvédelmi Mozgalom, majd onnan 19.00-órától a Kossuth térre szervez vonulást a Rendszerváltó Fórum, a Kossuth téren 20.00-órától a Magyar Nemzeti Bizottság 2006. demonstrációjával zárul a megmozdulás, amelyre MINDENKIT várunk! Mindenki bátran jöjjön, mutassuk meg, nem néhány ember, hanem sok ezren akarjuk az elnyomó rendszer távozását, életkörülményeink javulását!

A demonstrációk bejelentettek, és békések. A fő cél, hogy tömegesen gyakoroljunk nyomást a hatalomra!

Refor Szervezés

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------