Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. április 30., szerda

816 - Ez pedig arra utal, hogy a Gárdának van jelebléte, van hatása.

Von: Kovács Kálmánné - Nóri [mailto:nori@externet.hu]
Gesendet: kedd, 2008. április 29. 07:39
An: Kutasi József

Betreff: Még csak 17 éves, de már nagyon romlott

 

Kedves Mindnyájan!

 

Mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani. Mindenki úgy látja a világot, ahogy akarja. Ez egy 17 éves serdülőkorú fiú,akinek mindenkivel baja van a letett világon, de legfőképpen saját magával. A " KURVA ANYÁD"  jelige természetesen a szexuális kiéletlenség jele. A mocskolódásban, elégedetlenségében a saját belső világát vetíti ki másokra, jelen esetben a Nemzeti Gárdára, mégpedig azért, mert annak tisztasága, nemessége zavarja az ő kis mocskos lelkét. Egy 17 éves gyereknek még általában nincs annyi élettapasztalata, hogy saját, megélt véleményét nyilvánítsa ki. Itt nyilvánvalóan környezetének, családjának vélekedését jeleníti meg, ami jó jel, mert ezek szerint a Gárdával foglalkoznak, még  ha elítélő módon is, de mérlegelik, latolgatják, elemzik, még ha ilyen szinten is. Ez pedig arra utal, hogy a Gárdának van jelebléte, van hatása.

 

Bár szerintem ennek a gyereknek mindegy mi került volna az útjába, akkor is gyűlöletet váltott volna ki belőle, mert neki most a gyűlöletre van szüksége. Véleményem szerint az ilyen böffentekre nem szabad észrevételt tenni,

de leginkább nem úgy, hogy lesüllyedünk az ő szintjére. A válaszoló hölgyet teljes mértékben megértem, és nagyon jól összefogottan válaszolt a gyerek levelére. Ezzel csak az a baj, hogy ha mi lecsúszunk az ő szintjére, akkor ő igazolva látja a bukóságát / lám, lám  kurva anyáznak a mocskok! / másrészt nekünk ezzel a szinttel nem lehet dolgunk! Egyébként sem fogja megérteni józan érveinket, mert nem akarja megérteni!

 

Ezzel a gyerekkel hosszasan, szeretettel, türelemmel, alázattal lehetne bármit is kezdeni, de ezektől a nemes dolgoktól ó most nagyon távol van, sőt taszítják ezek a tulajdonságok. Így aztán marad az a helyzet, hogy a Nemzeti Gárdára hányt ilyen aljasságokat figyelembe sem szabad venni, mert úgyis lepereg róla.

 

Üdvözlettel

mindenkinek Nóri

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------