Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 15., csütörtök

1.674 - A Magyar Köztársaság Országgyűléséhez > Meg kellene érteni már ...

A Magyar Köztársaság Országgyűléséhez

 

Küldte: Lévay Atilla – csütörtök, 2009. január 15. 16:14

 

Küldi: Kutasi József - csütörtök, 2009. január15. 17:10

 

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu

 

 

 

MSZ(M)P/SZDSZ képviselők és egyéb hasonszőrű közéleti szereplők fohásza.

 

És vérgőzös, gyilkos múltunkat végképp eltörölni! Agymosott, Stockholm szindrómás, Rabszolga Nép most (ÚJRA) indulj velünk! Negyven évig megint:

Higgyetek nekünk! 

Ha majd mindenetekből ki lesztek forgatva, földönfutókká téve és teljes reménytelenségbe taszítva, amikor már csak az alkohol és az öngyilkosság között választhattok, milliárdos vagyonaink eredetével kapcsolatban akkor se tegyetek fel kellemetlen kérdéseket! Ti csak:

Higgyetek nekünk!

Ne kérdezzétek, hogy mibe került a Magyarságnak a „TANÁCSKÖZTÁRSASÁG", Kun Béla, Szamuely Tibor, Linder Béla és társaik vérgőzös rémuralma 1919-ben, a felszaba-DÚLÁS" 1945-ben, Rákosi, Gerõ, Farkas, Révai, stb., 56 után Kádár, Apró, Dögei és később Horn, Medgyessy, Gyurcsány, Veres, Szilvásy és bűntársaik regnálása, emberéletben, szenvedésben és anyagi kárban, ti csak: 

              Higgyetek nekünk!                   

Amikor már megint suttogni sem mertek majd saját hazátokban és az ötvenes évek béli "csengőfrász" újra mindennapi valóság lesz Magyarországon!

Akkor is:

Higgyetek nekünk! 

 Ha majd megint az Andrássy út 60, vagy valami hasonló intézmény pincéiben lesztek bebörtönözve és embertelen brutalitásba züllesztett őreiteknek az lesz utasításként a falakra írva, hogy: „Ezeket az embereket ne csak őrizd! Gyűlöld is!" Akkor is:

Higgyetek nekünk! 

 

És, ha, majd megint egy új 301-es parcella jeltelen tömegsírjaiba dróttal hátrakötött kezekkel, arccal lefelé fogtok kerülni:

akkor is! és ott is! higgyetek nekünk!

 

Eddigi országlásuk, szennyét mocskát, gyilkosságait, harácsolásait, csalásait, sikkasztásait, pénzmosásait akarják most az elvtársak itt-ott megnézni, megmosolyogni, és végleg mindent lezárni, a még létező aktákat is megsemmisíteni és utána makulátlan, tiszta lappal a kezükben újra elölről kezdeni mindent.

 

Ha hagyjuk, hogy ez megtörténhessen, megérdemeljük sorsunkat, ami végkifejletében, katasztrofálisabb lesz, mint eddigi történelmünk összes veresége és vesztessége együttvéve.

 

Lévay Atilla 2002/2008

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------