Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 17., szombat

1.686 - Civil Hálózat: Tömeges séta 2009. március. 15-én a megfelelő helyen!

Von: im.kato@mobilposta.hu [mailto:im.kato@mobilposta.hu]
Gesendet: szombat, 2009. január 17. 17:50
An: Kutasi József

Betreff: üldögélés az úttesten

 

Kedves Civilek,  Polgártársak!

 

Létezik még néhány nemzeti hetilap is, melyekben szintén megjelenhet(ne) egy-egy fontos felhívás, bár sok elektronikus mód is van a hírterjesztésre. Ha a szerkesztö urak óvatosságból nem adnák le egy nevesített szervezet konkrét felhívását, azért még mi, független civilek  IDŐBEN megtehetnénk pl. a Nemzetőrben, oda sms-ben, ímélben eljuttatva. Esetleg konkrétumok nélkül, csak utalásokkal, ügyesen fogalmazva, de magánszemélyként! Az elektronikus hírlánc is hatékonyabban működhetne közöttünk, ha nem akadnának el fontos üzenetek.

 

Miért nem használják ki a lehetőséget?

 

A nemzeti oldal szervezetei igen nehezen tudnak egymással egyezségre jutni, erre ne várjunk. Mi, független civilek ne várjunk se Csurkára, se Orbánra,  Egyesült Jobboldali Szövetségre, Kurucinfóra, 56-os mártírokra, Szentlélekre, hanem merjünk tömegesen sétálva SPONTÁN tüntetni márc. 15-én,  blokáddal felérő utcai vagy hídi  torlaszokat képezve a  tömeges sétáinkkal, nézelődésünkkel, vagy "ülősztrájkkal" (üldögélés az úttesten),  aztán akár tömeggyűléssel is, de mindig a legérzékenyebb helyszínekre összpontosítva. Nem kell szervező, nem szükségesek a nevesített szervezetek! Figyeljék meg, sosem maradunk egyedül,  rögtön tíz vezér és száz rendőr siet majd a segítségünkre...

 

Ha passzívan viselkedünk, nem tudnak velünk mit kezdeni, legfeljebb: rendőri oszolj! (gyülekező máshol), oszolj! gyülekező máshol... és így tovább. Akár napestig miénk lesz a köztér. Vagy már a tömeges sétától, üldögéléstől is félünk?? Vegyük birtokba akár a legforgalmasabb utat is!Egyébként pedig: Vajon miért nincs szinte soha visszajelzés az elsőrendűen fontos polgári engedetlenségekről?

 

A nemzeti oldalnak egymást túlszárnyalva kellene versengenie, példákat felhozva dicsekedni, hol, milyen engedetlenséggel törnek borsot a hatalom orra alá!

Ettől is félünk? Vagy eszünkbe sem jut?

Sok sikert mind nyáj u(n)knak!

 

(nevesítetlen Civil Hálózat)

L.Sz.Ad.Tov!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------