Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 22., csütörtök

1.702 - Kovács István: Természtetesen úgy, hogy az ugyan úgy fájjon nekik, mint ahogy az most fáj az elnyomottaknak!

Von: Opus-Stone
Gesendet: csütörtök, 2009. január 22. 10:46
An: Kutasi József

Betreff: Áron alul eladtuk, adókedvezményben részesültek, most milliárdokkal segítjük

 

LEHET, HOGY NEM ÉRTESZ EGYET ÉSZREVÉTELEMMEL .....

 

EGYRE DÜHITŐBB ÉS FELHÁBORÍTÓBB, HOGY A ROSSZ GAZDA  /az államot képviselő, korrupcióból élő politikai csőcselék háttér irányításával/ AZ ÉRTÉKÉN ALUL ELADOTT, NEMZETI VAGYONT KÉPVISELŐ VÁLLALATOKAT  tönkretevő  üzleti vállalkozásokat ÉS A BANKOKAT, BIZTOSÍTÓKAT  az ÁLLAM MOST JÓ GAZDAKÉNT vissza nem térítendő MILLIÁRDOS ÖSSZEGEKKEL SEGÍTI!

 

Számoljátok ki, hogy hány vállalat lett eladva a rendszerváltozásnak hazudott történelmi esemény óta, s azok mennyi támogatást kaptak anno és azóta is folyamatosan, miközben az adózó társadalmi réteget a sárba nyomják!(Tudom, finoman fogalmaztam!)

 

Az újonnan felálló Parlamentnek nagyon fontos feladat lesz, a SZÁMONKÉRÉS! A jobboldalinak és a baloldalinak hazudott politikusainktól, és természetesen a liberálfasizmust képviselőktől is!

 

Természetesen úgy, hogy az ugyan úgy fájjon nekik, mint ahogy az most fáj az elnyomottaknak!

 

Kovács István

 

2009. január 22. csütörtök

Többmilliárdos mentőövet dob a Malévnak a magyar állam <http://www.mfor.hu/cikkek/Tobbmilliardos_mentoovet_dob_a_Malevnak_a_magyar_allam.html>

 

Áttételesen több milliárd forinttal kíván a magyar állam a 2007-ben privatizált Malév segítségére sietni annak érdekében, hogy javítson a mintegy négymilliárd forint lejárt adósságot maga előtt görgető, újabb tulajdonosváltás előtt álló társaság kritikus helyzetén. Az mfor.hu értesülései szerint a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő (MNV) Zrt. megvásárolja a Malév földi kiszolgáló leánycégét, és vételárelőlegként 2,2 milliárd forintot juttat a légitársaságnak. Emellett az MNV Zrt. közvetve plusz 2,2 millió euróval (mintegy 630 millió forinttal) segíti a légitársaságot azáltal, hogy - tulajdonosi kölcsön formájában - ideiglenesen átvállalja a Malév Vagyonkezelő Kft.-vel szemben fennálló tartozását.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------