Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 22., csütörtök

1.706 - Megjelent a Magyar Világ 2009. 01. 22; XI. évfolyam 4. számában: Földünk 2013 után

Von: Bencze Pali

Gesendet: csütörtök, 2009. január 22. 14:43
An: Kutasi József

Betreff: www.yahunagaia.hu

 

Kedves Barátaim, de azoknak is, akik nem tartanak annak.

 

Ismét küldök Nektek egy olyan cikket, amivel nem biztos, hogy tudtok valamit kezdeni, mert annyira hihetetlennek tűnik. Lehet, hogy nem így fog megvalósulni, de attól még azok igazak lehetnek, amik ide le vannak írva. Mi, többségünkben, a Szent Korona főségét elfogadjuk, és védőszárnya alatt szeretnénk szeretett hazánkat régi-új alapokra helyezni, hogy országunkban, ne az idegen érdek, hanem a nemzeti honszeretet kerüljön vissza az első helyre. Előző küldeményemnek az volt a címe, hogy â01EMI TÖRTÉNIK A FÖLDDEL 2013-IG?â01D Vegyes volt a fogadtatás, de többségetek, udvariasan, csupán visszaigazolta, hogy megkapta a küldeményt.

 

Volt, aki kikérte magának, hogy ha már megszereztem az e-mail címét, akkor se küldjek neki írást Kedves Bencze úr! Azért mert megtudta a címem, ez nem jelenti azt, hogy kéretlen levelek is kérek. Úgyhogy semmilyen kéretlen levelet nem kérek, sem öntől, sem másoktól!

 

A másik levelezőtárs, azt üzente vissza, hogy Valószínű egy T-34-es ment át a fejeden 1945-ben gyöszös SS meg elmezavarodottak gyülekezete! Valahol hiányzol a létszámból, biztosan kerestetnek már!

 

De volt olyan kedves társ, aki mellékletben küldte meg a válaszát, amit ismét megköszönök Neki. Egy kedves Barátunk, pedig kifejezetten felajánlotta a segítségét eképpen:

 

Kedves Pali!
Én tudok segíteni az átalakulás témában, a Mi történik a Földdel...cikkel kapcsolatosan. Egy kedves barátja továbbította a leveledet. Át kell állni az Új Energiára. Vele, napi kapcsolatban vagyok, és igyekszik fölkészíteni a változásokra. Remélem, hogy fel tudok nőni a feladathoz.

 

Mindent összegezve, én nem sértődtem meg azon, hogy kedves levelezőtársunk nem értette meg a szándékomat, hiszen én is segíteni szerettem volna cikk közreadásával azt remélve, hogy a legtöbbünket érdekel még a jövő, ha nem is elsősorban magunkért, hanem szeretteinkért. Nem kell elfogadni az itt leírtakat sem, de talán érdemes azon elgondolkozni, hogy mi várhat ránk a jövőben azon kívül, amire még nem vagyunk fölkészülve. Ugye, képesek leszünk a változásra? Békességgel és nemzeti összefogással!

 

Szeretetteljes üdvözlettel: Bencze Pali

 

Földünk 2013 után

Megjelent a Magyar Világ 2009. 01. 22; XI. évfolyam 4. számában

 

Az emberiség jelentős részét foglalkoztatja az a kérdés, hogy lesz-e dimenzióváltás vagy sem, mi fog történni az elkövetkezendő néhány éven belül. Még azok is kíváncsian tekintenek a jövő felé, akik pedig materialista szemléletük miatt nem hisznek azokban a jövendölésekben, amelyek az ötödik dimenzióba történő átlépésünket vetítik elő. Az utóbbi időben számos tanulmány, tudományos kutatásokon alapuló vagy kevésbé tudományos írás jelent meg, amelyekben mind a hamarosan bekövetkező változásról közölnek adatokat. Ezek a művek abban megegyeznek, hogy 2010 után valami be fog következni, ám, hogy egy mindent elsöprő világkatasztrófa vagy pedig az emberiség magasabb dimenzióba történő átjutása, erről ma még csupán a találgatások szintjén vitatkozhatunk. Lapunk minden esetre a hozzánk eljuttatott különféle álláspontokat, megalapozott avagy a képzelet szülte feltevéseket igyekszik Kedves Olvasóink elé tárni, hogy kinek-kinek legyen ideje átgondolni a múltat, s jövendőt.

A Lélekhíd üzenete:

Az emberiség felemelkedésén számtalan csoport és egyén dolgozik a világon. Minden spirituális út, szellemi iskola, amely az embert a tudati kiteljesedésben és a szeretetben való növekedésben segíti, és minden egyéni törekvés, amely a legfelsőbb értemben vett Önmegvalósítás felé visz, ez irányba hat. A budapesti Lélekhíd Szellemi Központ azon kevés műhelyek egyike, amelyek egészen konkrét tanításokat közvetítenek a felemelkedés isteni tervéről, vagyis hogy az égiek útmutatása alapján mit kell még tennünk e ritka lehetőség megragadásához. Csoportjuk egyébiránt a Solara által koordinált bolygószintű fénymunkás-hálózat egyik horgonyzó egységeként közreműködik a magasabb dimenziós tudatmezők földhöz kapcsolásában is. 2007 végén nem mindennapi üzenetet tettek közzé a www.yahunagaia.hu oldalon, közös sorskorrekcióra hívva ország-világ fényküldötteit……………………………………………

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------