Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 24., szombat

1.721 - Audie Rácz Era: Hát itt az idő, hogy megvédjük magunkat és hazánkat! Kinyilvánítsuk magyarságunkat és érdekeinket! Vissza kell kapnunk, amit elvettek, elloptak tőlünk!

Von: ERA [mailto:szabad.riport.editor@gmail.com]
Gesendet: szombat, 2009. január 24. 20:29
An: Kutasi József

Betreff: Cikkajánló - NEM ADJUK A SÁTÁNNAK!

 

 

Tisztelt Kollégák,

Figyelmükbe ajánljuk az alábbi írást, mely szabadon felhasználható.

Tisztelettel

Audie Rácz Era, Fort András

Szabad Riport / Terra Incognita

Internetes Magazin

NEM ADJUK A SÁTÁNNAK!

 

Kik ezek a kufárok, akik veszik maguknak a bátorságot, hogy a nemzeti értékeinket, jeképeinket, mint valami  mosóport, holmi tucatárú szintjére lealacsonyítsák? Közönséges kereskedelmi áruként kezeljék a földet, a vizet, az egészéges közerkölcsöt, a magyar emberek egészségét, jövőjét, sőt akár a Szent Koronát is áruba bocsássák. Erre senki és semmi nem hatalmazta fel őket!

Nos, jól tudjuk kik ők! Ők azok a kufárok, akik a lelküket már rég eladták a sátánnak! Ők azok akik ellopnak, eladnak mindent, amihez csak hozzáférnek.

Cseppet sem zavartatva magukat azon, hogy az nem az övék, s hogy ez nem törvényes. Sebaj! -mert  ami ma még törvénytelen, arra hipp-hopp hoznak törvényeket - hisz ebben senki sem akadályozza  meg őket - s lám máris törvényes!

Erkölcsi aggályaik pedig sosem voltak. Honnan is lettek volna? Hisz ebben nőttek fel, vagy követték, s továbbfejlesztették elődeik példáját.

Azt pedig, hogy a magyar társadalom többsége még mindig őrzi régi értékeit és erkölcseit, úgy kísérlik meg kiköszöbölni, hogy minden eszközzel megpróbálják lezülleszteni a saját szintjükre, vagy belekényszeríteni ebbe a fertőbe az egész magyar népet.

Azon egyszerű logika mentén, hogyha más is gazember, akkor ők már nem is annyira látszanak annak. Ha másokat is lopásra, mások elpusztítására buzdítanak, akkor nem látszik, hogy ők a valódi  tolvajok és népírtók. (Lásd a büszke melegség, cigány–magyar, szlovák – magyar összeugrasztása, kiállás az izraeliek mellett a palesztínok kiírtásában, a zsidó gyerekek ideköltöztetése, miközben támogatják  a palesztin gyermekek halomra gyilkolását, nyugdíj és egészségügyi kassza kifosztása, stb.)

Azt gondolják képesek hosszú távon megtéveszteni a nemzet birkábbik felét, ha, megfélelmlítik,  lejáratják azokat, akik nem tagadják meg hazájukat, erkölcseiket, magyarságukat, sőt  kiállnak a magyarság értékei és érdekei mellett. S láthatólag abban bíznak e kufárok, hogy örökre elhitethetik  a többséggel, hogy az általuk képviselt kifosztó, nemzetvesztő gigantikus kiárusítás értük és nem ellenük van!

Mindaddig, amíg a hatalmat bitorolják, annyi hasznot zsigerelnek ki a nemzetből, amennyit nem szégyellnek, és amennyit csak bírnak. Kerül, amibe kerül! Az árat nem ők fizetik!

S akik nem támogatják ebben őket, de van némi beleszólásuk a dolgokba, azokat színes gyöngyökkel, a 30 ezüsttel kifizetik, ha pedig nem korrumpálhatóak, akkor ellehetetlenítik, vagy megölik őket.

A magyar népnek már régen megakadályozták a tényleges beleszólási lehetőségét (lásd visszahívhatóság eltörlése) egyszerűen tudomást sem vesznek a véleményéről. Jó esetben.

Akik pedig elég bátrak ahhoz, hogy felhívják a nyilvánosság figyelmét erre a nemzetrontó totális kifosztásra, azokat a legkülönfélébb eszközökkel próbálják meg eltávolítani, a nyilvános megjelenéstől.

Azokat az állampolgárokat pedig, akik tiltakozni mernek, akikre nem hat a média agymosása, őket egyszerűen lefasisztázzák - pont azok, akik maguk a fasiszták. 

Lecsőcselékezik a népet - épp azok, akik maguk a bűnözők. És lenacionalistázzák - azok, akik maguk a nemzetgyalázók.

Hát itt az idő, hogy megvédjük magunkat és hazánkat! Kinyilvánítsuk magyarságunkat és érdekeinket! Vissza kell kapnunk, amit elvettek, elloptak tőlünk!

A Szent Korona országa nem eladó! A Szent Koronát mocskos kézzel ne illessék a kufárok!

Audie Rácz Era

--------------------------------------