Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 16., péntek

1.681 - Nyissa meg a www.seresmaria.hu honlapot, és nyomtasson ki onnan egy aláírásgyűjtő ívet:

Von: Monostori Csaba és Seres Mária

An: Kutasi József
Betreff: Fw: Kis Magyar Csoda?!

 

A parlamenti képviselők elszámoltatása ügyében indított népszavazási kezdeményezésből még pontosan négy hét van hátra. Van 108 ezer aláírásunk, és szükség van még ugyanennyire. Találni kell még 100 ezer embert, aki a jogegyenlőségben és a mindenkire egyformán vonatkozó törvényekben és szabályokban gondolkodik, de ami a legfontosabb: ezért tenni is hajlandó! Legalább egy aláírás erejéig…

Már megszokhattuk, hogy csak az utolsó pillanatban kezdünk komolyan venni mindent. És ennek eljött az ideje. De most nem szabad elkönnyelműsködni, mert nagy a tét. Fújjunk ébresztőt a csipkerózsika-álomba szenderült magyar nép valamennyi társadalmi rétegének, kortól és nemtől függetlenül.

 

Kérek mindenkit aki szimpatizál a kezdeményezéssel, szánja rá magát a cselekvésre is. http://www.seresmaria.hu/pl.php?tid=5. Ezt bárki megteheti és sokszorosíthatja is. Akinek nincs Nyissa meg a www.seresmaria.hu honlapot, és nyomtasson ki onnan egy aláírásgyűjtő ívet: nyomtatója, az kérje ismerősei segítségét, vagy írjon nekem a 1426 Budapest Pf. 122. címre, és küldök üres íveket. Ugyanerre a címre várom a kitöltött íveket is.

Ne másoktól várjuk a megoldást! Nekünk kell megvalósítani azt, amiről eddig úgy gondoltuk, hogy biztosan lesz majd valaki, aki megteszi helyettünk.
Mert nincs MÁS, csak MI vagyunk!

Üdvözlettel: Seres Mária

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------