Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 22., csütörtök

1.704 - Kőműves Géza >Magyarországot fel kell kell szabadítani!

Von: Koppány Zoltán
Gesendet: csütörtök, 2009. január 22. 09:55
An: Kutasi József
Betreff:
Megszállt nemzet vagyunk!!!

 

 

Kedves Nemzettestvéreim!

 

Már leszögeztem, hogy megszállt nemzet vagyunk. ( Lásd a mellékletben.)

Egy újabb példa arra, hogy itt csak a nemzet felszabadítása, a piszkos kötelékek felszámolása segít. Ezért is a hazaárulás kategóriája az EU választáson rész venni, stb.

Részmegoldásokkal, ilyen, vagy olyan kivédési technikákkal csak kevesek képesek élni, a megszállók kérlelhetetlen kapzsisága elől csak kevesek tudnak elmenekülni. Hogy a többség miért tehetetlen, az a mi felelősségünk szempontjából teljesen mindegy. Még a legvérmesebb remények szerinti felvilágosítás hatása is csak nemzeti érzelmű onanizálás az eszközök teljében lévő, hatékony kényszerítő módszerekkel szemben. Tehát sikeres felvilágosítás esetén, még mindig marad a kényszer. Nincs hová visszavonulnod, mert mindenütt elérnek, kifacsarnak, hacsak nem mész egy szál gatyában a híd alá, akkor viszont a céljukat el is érték.

Ez meg kell értenie minden nemzettestvérünknek, még a Magyar Hazát és Magyar Népet szerető, tisztelő, jóérzésű zsidó származásúnak is.

 

A SZABADSÁGHARC NEM BIZTOS, HOGY FEGYVERROPOGÁST, DE  FELKÉSZÜLTSÉGET, BÁTOR, A KERETEK LEDÖNTÉSÉVEL TÖRTÉNŐ KÉRLELHETETLEN ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI KIÁLLÁST ÉS SEMMIKÉPPEN NEM KOMPROMISSZUMOKAT JELENT!

A MAI POLITIKUSOK VILÁGA A KICSI ÉS EGYRE NAGYOBB KOMPROMISSZUMOK VILÁGA - A MEGALKÚVÁS. A IGAZSÁG NEM ISMER KOMPROMISSZUMOT, A GONOSSZAL NEM SZABAD KOMPROMISSZUMOT KÖTNI! ISTEN SEM ISMER KOMPROMISSZUMOT.

KÖNYÖRGÖM...!

 

                                                       Kőműves Géza

                                                    Magyar Nádori Szövetség

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

-----Original Message-----              
From: im.kato@mobilposta.hu Sent: Thursday, January 22, 2009 8:38 AM
To: Kajner Péter @; Kanizsai Tibor @; Karpatia havilap @; Kárpáti @ Harsona Házik Z.; Kerekes @ András; Kőműves Géza @; Kutasi @ József; L. 88 @; Lengyel Károly @; Magyar Gárda @ infó, felajánlások; Magy. Élettér @; Magy.o-ért Egy.@ Makovecz csapat; Mánya @ Kristóf dr.; Molnár @ Béla; Molnár @ Tamás
Subject: Nőr, E. 05

 

 

A magyarországi élelmiszerkönyvben tavaly dec. 1-től enyhítettek bizonyos szabályokat, hozzáigazítva az eddig szigorúbb hazai élelmiszerminőségi előírásokat a lazább EU. normákhoz.

Tehát ezentúl a márkás magyar húskészítményeknél is engedélyezett a gyorsérlelés és a magasabb víztartalom, ami más szavakkal MINŐSÉGRONTÁS!

Ez elsősorban a szalámit, sonkát és virslit érinti. Az ilyen néven forgalmazott termékek egyre inkább UTÁNZATOK. ( Pl. "szalámi" nevű, de csak szaláminak látszó, húst is tartalmazó, Eu. tagországban -gyakran ellenőrizhetetlen forrásból- előállított, mesterséges úton feljavított, ízfokozott termék)

Nemes cselekedet volna jó minőségű és kizárólagosan magyar származású élelmet vásárolni, de ilyet igen kevés helyen találunk.

Az üzletekben vásárolt napi élelmiszereink túlnyomó többsége sokféle ok miatt teljesen értéktelen, egészségtelen és káros, még állati fogyasztásra is csak korlátozottan alkalmas.

Teljes bizonyossággal kijelenthető, hogy az ilyen élelmet fogyasztók körében a jövőben (is) meredeken fog emelkedni a megbetegedések és a halálozások száma.

A kevés, de még jó minőségű élelmiszert keresni kell. Aki túl drágának találja őket, és  inkább olcsó élelemutánzatokat vesz, az feltétlenül kalkulálja hozzá a drága étrendkiegészítőket, orvosságokat, orvosi, kórházi, v. ápolási költségeket!

 

Civ.Ha.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

                                                             Kép Vérkép 001

 

Megszállt nemzet vagyunk!!!

 

Avagy van – e értelme megszállás alatt választani, rész problémák megoldásáért, valamint rendszerváltásért küzdeni?

A régi tényeket, új és mindennapos fogalmak bevezetéseként felettébb javaslom!

Nyitott szemmel járó, tapasztalt ember számára az országgyűlési választás és kormányváltás  nem jelent egyebet, mint az emberek látszat beleszólását abba, amihez valójában a háttérhatalmak és  tudatos, ócska lakájaik, helytartóik jóvoltából semmi közük. A választás esetleges következményeként létrejött kormányváltás nem más, mint a rafinált szerepre szánt, jellemtelen kerettagok, „húzd meg, vagy ereszd meg” képében történő cseréjét.

A régi – új:

Lehet –e megszállt országban rendszert váltani? – Igen lehet, ez történt 1989 – ben – valódi rendszerváltás volt.  Valódi megszállóink, a nemzetközi zsidó háttérhatalom rendszert váltott, eszközcserét hajtott végre. Az addigi butításunkra, elnyomásunkra használt, erodálódott bolsevizmust, valamint a szerencsétlen, szintén az előbbiek által elnyomott és felhasznált szovjet katonát a mai megoldásra cserélte ( Hadd ne ragozzam az állapotot!)

A megszálló háttérhatalom a régi!

Lehet – e Magyarországon újabb rendszerváltás? – Igen lehet. Nehezen mozdulnak, de ha megérik rá az igény, váltanak, hogy mint megszálló paraziták maradhassanak, ha kell még a Szent Koronát, természetesen ősi alkotmányunkat is előveszik, ők aktualizálják, de a kezünkbe nem teszik.

 

A megszállók valószínűsíthető forgatókönyve:

1 - A lehetőségek határáig ragaszkodnak a jelenlegi kormányhoz.

2 - Váltás esetén lehetőleg FIDESZ kormányt.

3 - Lehetőleg a FIDESZ közreműködésével, az EU – hoz, NATO – hoz, bankokhoz, az uzsorához, zsidó médiához lojális, szabadkőműves disz-magyarokkal, békepapokkal, álcázott, idegenszívű zsidókkal vegyes parlamentet és  kormányt.

4 - Itt, vagy még eggyel előbb bedobhatnak fegyveres provokációt, mert rizikó nekik a továbblépés és lehet, hogy megpróbálják visszarendezni a sorokat. Egyébként rettegnek a gondolattól, hogy maga a nemzet kezd el szervezetten fegyverkezni, szabadságharcot vívni,mert ebben az esetben közel sem egyértelmű számukra a pozitív végkifejlet.

5 - Súlyos esetben az előbbi, háttérhatalmi szempontokból a lényeget meg nem tagadó pártok jöhetnek számításba. Csak az MSZP, FIDESZ elnevezésű, háttérhatalmi védelmet  harmadik lépcsőként követő pártok kerülhetnek előtérbe, mint pl. az ősi alkotmányunkat a parlamentbe kerülésig csak szőrmentén és falból említő Jobbik, mely hazaáruló módon az EU választáson is indul, valamint más karrieristák, álcázott, idegenszívű zsidók jöhetnek számításba.

6 - Szent Korona elővétele, a magyar alkotmány megszállók által levezényelt aktualizálása,  - rendszerváltás. -  Tehát ha így alakul:

Magyarország továbbra is megszállt ország!

Az uralmuk szempontjából minden fontos helyet megszállva tartanak és manipulálnak, tehát:

 

Teljesen értelmetlen az átkozott demokrácia csapdáiban gondolkodni!

 

Magyarországot  fel kell kell szabadítani!

 

Szabadságharc helyett önös kis részmegoldásokért küszködni, választásosdit játszani, rendszerváltást követelni, olyan eredményt szül, mintha  a szennyárban úszó sárga valamikre lendületes tenyérrel csapkodunk.

Sopron, 2009-01-09                                  Magyar Nádori Szövetség nevében:  Kőműves Géza

------------------------------------------------------------------------------------------------