Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 28., szerda

1.743 - A Szabad Magyarországért Mozgalom (SZMM) és a Magyarországért Párt (MOP) elítéli a regnáló kormány ámokfutását, meggondolatlan hazát kiárusító politikáját.

Von: Takács András
Gesendet: szerda, 2009. január 28. 09:41
An: Kutasi József

Betreff: A kormány fejezze be kiárusító politikáját

 

 

A kormány fejezze be kiárusító politikáját

 

A Szabad Magyarországért Mozgalom (SZMM) és a Magyarországért Párt (MOP) elítéli a regnáló kormány ámokfutását, meggondolatlan hazát kiárusító politikáját.

 

A Szabad Magyarországért Mozgalom (SZMM) és a Magyarországért Párt (MOP) elítéli a regnáló kormány ámokfutását, meggondolatlan és rövidlátó politikáját. Ennek legutóbbi bizonyítéka, hogy az „élelmiszerre rászoruló araboknak" földbérletet ígért, ami minden bizonnyal letelepedésre is lehetőséget ad számukra.

Nem a humanitárius lépéseket kifogásoljuk, bár ez a felajánlás nem annak számít, hanem az arab nagytőkéseknek felkínált területet és haszon szerzési lehetőségeket, annak a veszélyével, hogy a vidéki gazdákat cselédsorba kényszerítsék.

Addig, amíg a magyar kormány a hazai gazdatársadalom megélhetését, gazdasági és működési feltételeit nem biztosítja, addig sem erkölcsi, sem politikai jogosultsága nincs arra, hogy a magyar gazdákra ráeressze az idegen tőkét.

Nem értjük, hogy a magyar miniszterelnök miért nem piacszerző körútra ment, és miért a hazát árulta.

Nem értjük, hogy egy szakminiszter hogyan adhatja nevét, szaktudását egy ilyen kétes értékű megállapodáshoz.

Nem támogatjuk az idegen kultúrájú népek betelepítését, főleg a szégyenteljes 2004. december 5. népszavazás után.

Az a nemzetpusztító politizálás, ami Gyurcsány Ferenc nevéhez köthető, különösen az IMF és az EU-s hitelek visszafizetésének biztosítékaként elzálogosított nemzeti vagyon vonatkozásában, megítélésünk szerint kimeríti a Büntető Törvénykönyvben körülírt hivatali visszaélés (225. §), a hűtlen kezelés (319. §), és a hazaárulás (144. §) bűntettét.

Gyurcsány Ferenc a Szent Korona elzálogosításával véglegesen „kiírta magát" a magyar nemzet tagjai sorából.

 

 

Takács András

MTI-OS közlemény

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------