Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 17., szombat

1.687 - Haffner Roland: Az szép dolog, hogy a politikusokhoz szól. Ennek nincs értelme. Csak ha konkrétan tesz is valamit, azt meg úgy lehet, hogy Ön is politikus lesz! Le kell cserélni a politikusokat és nem győzködni!

http://www.sikoly.hu/mkoztp.gif

Von: haffner roland [mailto:haffner.roland@freemail.hu]
Gesendet: szombat, 2009. január 17. 17:22
An: 'Kutasi József'
Betreff: A HAZÁÉRT > Magyar Köztársaság Párt

 

Az szép dolog, hogy a politikusokhoz szól. Ennek nincs értelme. Csak ha konkrétan tesz is valamit, azt meg úgy lehet, hogy Ön is politikus lesz! Le kell cserélni a politikusokat és nem győzködni!

 

Ezért alapítottunk pártot.

 

Haffner Roland

 

www.sikoly.hu

Magyar Köztársaság Párt weboldala készül. E-mail: oe@sikoly.hu  www.sikoly.hu

--------------------------------------------------------------------------------

Magyarországi Internetes Ellenállási Mozgalom

Hideg van, az emberek nem szeretnek tüntetni menni, a szervezés is bonyolult. Ráadásul az emberek otthon ülnek a számítógép előtt interneteznek. Épp ez lenne a Internetes Ellenállás Mozgalom lényege:
Azon személyek akik nem támogatják a jelenlegi kormányt, hasonlóképp tiltakozhatnak mint a tüntetésen, csak nem kiabálással, hanem elektronikus levéllel. Gyakorlatilag ingyenes, két perc alatt lehet regisztrálni új e-mail címet.

És a kormányt támogató szervezeteknek e-mailen tiltakozó levelet küldeni írásban, fotóban, mindenki saját transzparenst készíthet Paint rajzprogrammal. (ezeket küldjétek el ide is, hogy a többi tüntető letudja tölteni és hozzátudjon rajzolni) Ha egy tüntető egy e-mailt tiltakozó levelet küld el egy címre, száz tüntető napi száz levelet jelent. Az e-maileknél arra kell vigyázni, hogy minden nap másik e-mail címet kell regisztrálni. Nem az Ip azonosítás miatt, hanem a levélszűrés miatt. Nem hiszem hogy ha egy tüntető 1-2-3 odamondogatós e-mailt ír, akkor azt nyomozni kezdenék. Aki akar szerintem saját e-mailről is tud küldeni. Joga van mindenkinek megírnia véleményét e-mailen, nem csak az utcán kiabálni. Ezért a szabad vélemény-nyilvánítás jogára alapozunk.

A tárgy mezőbe mindig teljesen más szót kell megadni, és a tartalomban is. Ha képet szúrunk be, előbb nyissunk meg rajzprogramba, rajzoljunk hozzá akár csak egy pontot, mentsük el másik néven, ezután küldjük el - ez azért fontos hogy a képek ne legyenek egyforma méretűek. Az egyes szövegekbe tegyünk bele szóközt, vagy egy szóba egy karaktert. Akár a tüntetéstől teljesen független szöveget küldjünk, pl. vers elküldése, régi hír elküldése tüntetéssel kapcsolatban. Így nem tudnak SPAM szűrést csinálni. Viszont hogy ténylegesen elektronikus tüntetés legyen és ne zaklatás, ezért megjelölnénk időpontokat, hogy mikor "tüntetnénk". Megjelölnénk időpontokat, szervezetet és e-mail címet, aztán kezdődhet a korszakalkotó elektronikus tüntetés.

Szerintem ez nem spammelés, mert nem reklámlevél, vagy körlevél, hanem magánlevél megírása és elküldése. Nem ismeretlen címre küldött levelek tömbhalmaza, hanem egy címre küldött tiltakozó levelek.
Az is fontos, hogy ne használjunk olyan programot, ami növeli az e-mailek forgalmát, ha mindenki saját maga küldi el, akkor szerintem törvényes keretek között marad. Ne az legyen a cél hogy megbénítsunk egy e-mail címet, hanem olvassák el és figyeljenek fel.

Még egy fontos dolog kezdőknek: szövegek beillesztésénél használjanak vágólap beillesztése (CRTL +C) és vágólap beszúrása (CTRL+V) billentyűket. Ha 1-2-3 napig kapnak néhányszáz levelet úgymond elektronikus tüntetés címen, az szerintem olyan mint ha kimennek tüntetni az emberek utcára és kiabálnak, transzparenst visznek. Miért nem lehetne ugyenezt elektronikusan? Ráadásul erőszakmentes.
Mint tüntetés, természetesen bejelentjük a rendőrségnek.

A TÜNTETÉS LÉNYEGE: AZ IDŐPONT ÉS A HIVATAL, AMELY ELLEN TÜNTETNI KÍVÁNUNK. HA RENDELKEZIK NYILVÁNOS E-MAIL CÍMMEL, AKKOR SZABADON MEGÍRHATJUK A VÉLEMÉNYÜNKET! EZ SZERINTEM: NEM TÖRVÉNYTELEN.

http://www.sikoly.hu/

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------