Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 24., szombat

1.718 - Krasnyánszky Béla: Miért van az, hogy miközben véres verítékkel tagadjuk a Magyarság 1000 éves múltját, hogyan is lehetne hiszen nyelvünk több tízezer éves.

Von: Magatesz
Gesendet: szombat, 2009. január 24. 11:34
An: Kutasi József
Betreff: A Magyarok bejövetele

 

Kedves Honfitársam!

 

Első felületes odafigyelés a Magyarság megjelenését és térnyerését sugallja a néző számára.

 

Sajnos ilyen és az ehhez hasonló következetlen megnyilvánulások okozzák nézetünk vesztét.

- Miért van az, hogy miközben véres verítékkel tagadjuk a Magyarság 1000 éves múltját, hogyan is lehetne hiszen nyelvünk több tízezer éves. Vagy talán volt egy nyelv népcsoport nélkül - hogy képzelik?

- Ha borul a nemzetünk kezdeti kora, akkor miért kellene elfogadni, hogy barbár népek módjára úgy törtünk volna be a Kárpát medencébe, gyilkolva, rabolva - a Feszty körkép szerint sugallva?

- Magyar-e az aki mindezt tűri akkor, mikor már húsz éve a Finnek az ásatások és a genetikai kutatások eredménye alapján módosították eredetelméletüket. Mi miért nem vesszük ezt tényként figyelembe?

 

EMBEREK ÉBRESZTŐ, MEGINT BECSAPNAK, HOGY GYÖKEREK NÉLKÜLI SÖTÉT MÚLTÚNAK BÉLYEGEZVE ELVEHESSÉG A JÖVÖNKET - NE HAGYJUK!!!

 

A Hazáért és a Szent Koronáért most és mindörökké tisztelettel Krasnyánszky Béla

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------