Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 22., csütörtök

1.707 - Felhívás össznemzeti tüntetésre: 2009. január 30-án 16 órára Budapestre, az Alkotmánybíróság épülete elé (II. kerület, Donáti u. 35-45.)

Von: Lóránt Schuster
Gesendet: csütörtök, 2009. január 22. 17:20
An: Kutasi József

Betreff: Felhívás össznemzeti tüntetésre

 

 

 

Kun Bélának sem sikerült, nektek sem fog!

Sátán, el a Szent Koronától!

Felhívás össznemzeti tüntetésre

 

A rendszerváltásnak hazudott, de a pesti utca által csak gengszterváltásnak nevezett 20 éves időszak politikai osztálya két évtized alatt végső romlásba döntötte a hazát. Mára odáig süllyedt, hogy a nagy család, a nemzet történelmi ereklyéjét, a Szent Koronát – melyért évszázadokon át  legnagyobb hőseinek vérüket és életüket áldozták – árúba bocsássák.

 

Az MVSZ Sajtószolgálatának értesülései szerint a közelmúltban – teljesen törvénytelenül – feloszlatta magát a Szent Korona Testület. (!?) Azaz, az a testület, amelyet az Országgyűlés „A Szent Koronának és a hozzá tartozó jelvényeknek a védelmére és megóvására, valamint a velük kapcsolatos intézkedések megtételére” hozott létre. (2000. évi I. törvény, 4. § (1)).

Amennyiben ez a testület valóban elkövette volna e törvénytelenséget, akkor semmi kétség afelől, hogy az országkáromló Gyurcsány Ferenc útjából elhárult az utolsó akadály is, az általa megvetett magyar nemzeti ereklye árúba bocsátása elől. Az egyetlen állami intézmény, amely e gyalázatos szándékot jog szerint megakadályozhatja, az Alkotmánybíróság.

 

         Azzal a felhívással fordulunk minden felelős magyar állampolgárhoz, a magyar nemzet minden tagjához, a magyar nemzet sorsa iránt felelősséget vállaló, minden magyar szervezethez, hogy tiltakozzanak e gyalázatos szándék ellen: Sátán, el a Szent Koronától!

 

         Egyben hívunk mindenkit, január 30-án 16 órára Budapestre, az Alkotmánybíróság épülete elé (II. kerület, Donáti u. 35-45.) össznemzeti tüntetésre! A Szent Korona elárusítását, az ország további züllesztését, a magyar nemzet tovább haladó szétdarabolását meg fogjuk akadályozni! (Gyülekezés 15 órakor a Battyhány téren).

 

         A kezdeményezők minden felelős magyar szervezet és párt csatlakozását kérik, várják és elvárják, hiszen:

 

         „A Szent Korona a magyar állam folytonosságát és függetlenségét megtestesítő ereklyeként él a nemzet tudatában és a magyar közjogi hagyományban.” (2000. évi I. tv.)

Meghívott szónokok:

 

Dr. Hegedüs Loránt, Morvai Krisztina, Rácz Sándor...

 

Budapest, 2009. január 22-én,

 

a Himnusz születésének napján

 

Patrubány Miklós

Magyarok Világszövetsége

 

Kiss Dénes

Országos Trianon Társaság

 

                                                           Dr. Papp Lajos és Jelenczki István

                                                       Kárpát-Haza Nemzetőrség

 

Vona Gábor

Jobbik Magyarországért Mozgalom - Párt

 

Kiss Róbert

Magyar Gárda

 

Zagyva György Gyula

Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom

 

Schuster Lóránt

Magyar Nemzeti Front

 

v. Hunyadi László

Történelmi Vitézi Rend

 

Dr. Kövesdy Pál

Erdélyi Körök Országos Szövetsége

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------