Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 16., péntek

1.679 - Kedves Katalin, köszönjük támogatását, és számítunk is rá! Az egész ország számít valamire, valakikre, egy jobbra, egy boldogabbra.

 

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: péntek, 2009. január 16. 15:13
An: Kutasi József
Betreff: Kondor Katalin támogatja a Magyarok Szövetségét

 

Kondor Katalin támogatja a Magyarok Szövetségét

Kondor Katalin elfogadta a Magyarok Szövetsége felkérését a Bölcsek Tanácsába, a megújuló magyar média stratégia kidolgozásának irányítására...

Korunkban a média komoly társadalomformáló tényező.

Mi is a helyzet most?

A média a politikai hatalommal azonos felelősséget visel a jelenlegi állapotokért, mivel a politikát kiszolgálva, vagy azt irányítva, mindent megtett azért, hogy a nép elé tárt viselkedési minták egyre gyengébb minőségűek legyenek, a mérce egyre lejjebb kerüljön, hogy így jól befolyásolható, megosztható, megtévesztett és reménytelen tömegek szülessenek.

A kérdés, ami mindannyiunkban felmerül az az, hogy

Milyen legyen a tájékoztatás?

- Létre kell hozni az emberi hangú, valódi értékeket felmutató médiát.
Ezért a Magyarok Szövetsége kiemelt fontosságúnak tartja, hogy a jövő médiája a magyar közösség érdekeit tartsa szem előtt, azokat az értékeket közvetítse, melyek az ország felemelkedéséhez vezetnek.

Elengedhetetlenül szükséges a nemzeti tájékoztatás rendszerének, minőségi követelményeinek megfogalmazása és érvényesítse.

A mai találkozón a Magyarok Szövetsége képviselői bemutatták a Szövetség megszületésének körülményeit, eddigi történetét és a célkitűzéseket.
Mindezek ismeretében Kondor Katalin támogatását fejezte ki, és arra a felkérésre, hogy elvállalná-e a Bölcsek Tanácsában való aktív részvételt, igent mondott. A feladat nem kevés! Ez olyan alkotómunka, amiben a megújult Magyarország média stratégiáját és működését kell kidolgozni.

Kedves Katalin, köszönjük támogatását, és számítunk is rá! Az egész ország számít valamire, valakikre, egy jobbra, egy boldogabbra.

Ők, akik vállalják a felelősséget, amit az élet visszavonhatatlanul kirótt rájuk, ők azok, akik a hazafiság egy új eszméjét teremtik meg, akik felállnak e legmélyebb ponton, és azt mondják: A jövőt együtt tesszük azzá, amivé lesz! Éljünk ezzel a lehetőséggel, és teremtsünk egy olyan országot, amire mindannyian vágyunk!

--------------------------------------------------------------------------