Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 26., hétfő

1.731 - Tapolca: a Magunkfajta megyei fórumon, az Aktuális topikban busz indítási felvetés van. Jobbik Veszprém megye január 30-án 16 órára Budapestre ...

Von: Nemzeti Hirhalo [mailto:hirhalo@fw.hu]
Gesendet: hétfő, 2009. január 26. 11:03
An: Kutasi József (094223)
Betreff: Tapolca

  

 

Jobbik Veszprém megye január 30-án 16 órára Budapestre

Adjon az Isten!

Ezzel kapcsolatban:
január 30-án 16 órára Budapestre, az Alkotmánybíróság épülete elé (II. kerület, Donáti u. 35-45.) össznemzeti tüntetésre! A Szent Korona elárusítását, az ország további züllesztését, a magyar nemzet tovább haladó szétdarabolását meg fogjuk akadályozni! (Gyülekezés 15 órakor a Battyhány téren).

A kezdeményezők minden felelős magyar szervezet és párt csatlakozását kérik, várják és elvárják, hiszen:
"A Szent Korona a magyar állam folytonosságát és függetlenségét megtestesítő ereklyeként él a nemzet tudatában és a magyar közjogi hagyományban." (2000. évi I. tv.)

a Magunkfajta megyei fórumon, az Aktuális topikban busz indítási felvetés van. Megkérném a megyei elnököt, holnap a megye gyűlésen legyen ez az egyik napirendi pont. Sok pörköltet ettünk már, most mi nyomjuk le a torkukon a nem kóser, disznó pörköltet!

Szebb jövőt!
Csécs Zoltán
Tapolca

http://www.jmmtapolca.eoldal.hu/

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------