Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. január 25., vasárnap

1.729 - Szent István Szövetség: Bojkottra magyar!! Veszélyben a korona!

Bojkottra magyar!! Veszélyben a korona!

Tisztelt Nemzeti Hírháló Olvasók, és minden magyarok!

 

Izrael arcpirulás nélkül háborút indított Magyarország ellen, amikor 2004 áprilisában  Magyarországon járt Mose Kacav izraeli államfő.

2004. április 14-én, egy szerdai nap késő estéjén, Izrael magyarországi nagykövete fogadást adott, ahol összegyűlt a megállapodást aláíró magyar politikai elit. Az egyezmény részben a már említett EU-Izraeli akcióterv alapján került megfogalmazásra, és 2004. május 1-én lépett életbe. A magyar felek ezzel az aláírással tulajdonképpen ratifikálták az EU-s országokban sem szellőztetett kerettervet.

Az itt ismertetésre kerülő anyag az EU és Izrael között létrejött "akcióterv"-nek nevezett  megállapodás része. A különös az, hogy a hazai sajtó nem számolt be sem az EU-Izraeli akciótervről, sem pedig erről a megállapodásról. Az EU-s média is többnyire kerülte, mint macska a boxer kutya udvarát. Az eredeti EU-Izraeli akcióterv anyaga itt olvasható.: www.nibiru.hu/EU-IS_Action Plan_2004.pdf

 

A dokumentum aláírásán részt vettek:

Mose Kacav, Izrael akkori államfője,

Mádl Ferenc, Magyarország Köztársasági Elnöke,

Medgyessy Péter, akkori miniszterelnök,

Kovács László az MSZP részéről,

Hiller István az MSZP részéről,

Dávid Ibolya az MDF részéről,

Herényi Károly az MDF részéről,

Orbán Viktor a Fidesz MPP részéről,

Áder János a Fidesz MPP részéről,

Pokorni Zoltán a Fidesz MPP részéről,

valamint a Magyarországi Zsidó Hitközségek vezetői. Ezen kívül két fő az SZDSZ részéről. A dokumentum 8 pontból állt, melyek a következők voltak:

 

1,  Magyarország befogadó célország.

2,  Izraeli áruk európai terjesztése.

3,  Izraeli vállalkozások állami pénzen való támogatása.

4,  A zsidó kultúra hangsúlyos megjelenítése, és propagálása a médián keresztül.

5,  A gyűlölettörvény minden áron való elfogadtatása az országgyűlésben, és annak     szigorú alkalmazása.

6,   A nemzeti irányultságú kisebb pártok, valamint civil szervezetek működésének ellenőrzése, korlátozása, és megszüntetése. 

7,  Az izraeli politika feltétlen támogatása a magyar külpolitikában, és a nemzetközi fórumokon.

8,  Harc az antiszemitizmus minden formája ellen a Berlini Deklaráció szellemében.

 

2007 októberében pedig Simon Peresz Tel-Aviv-ban kijelentette az egybegyűlt izraeli, és nemzetközi felső tízezer előtt, hogy:

,, Izraelnek példa nélküli gazdasági sikerei vannak, kivívtuk a gazdasági függetlenségünket, s fölvásároltuk Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot. S ez már majdnem csoda. De ki idézte elő ezt a csodát? S ha erre én azt mondom, hogy a kormány, akkor önök kinevetnek engemet. Ezt a csodát ugyanis vállalkozó szellemű, bátor, tehetséges és dinamikus emberek idézték elő. Ezt a sikert 20-30 ezer ember érte el"( Hering József fordítása)

 

A köztársasági elnökünk a felkérésre, hogy tegyék nyilvánossá az izraeli felvásárlásokat, nem is válaszolt, tehát ezzel hallgatólagosan elismerte Izrael újabb, immár európai honfoglalását.

Ma izraeli tulajdonú plázák, és gyárak vesznek körül bennünket, ahol örülhet a magyar, ha minimálbéren bejelentik. Vidéken sem jobb a helyzet, mert a földtörvény adta kiskapuk segítségével a zsidó magyar ügyvédek átjátsszák a földeket az izraeli befektetőknek: lásd a bicskei esetet.

Mivel a Világbank is zsidó üzletemberek – Dominik Strass Kahn - kezében van, Izrael elérte, hogy Draskovics Tibor és Gyurcsány Ferenc bandája a napokban aláírja, hogy

Akár a Szent Koronát vagy a Parlamentet is végrehajtás alá veheti az Európai Unió az általa nyújtott kisegítő hitel feltételei szerint, ugyanis a szerződés hármas számú mellékletében Draskovics Tibor igazságügy-miniszter (!) úgy nyilatkozott: minden egyes állami vagyontárgyunk végrehajtható, ha nem teszünk eleget fizetési kötelezettségünknek - ismerteti a keddi Magyar Nemzet.

A lap írása szerint, ha egy állam folyamodik kölcsönért, a fedezet a nemzeti vagyon. Magyarország természetesen megint olyan nyilatkozatot tett ami mindenkinek jó, kivétel nekünk. Draskovics aláírta, hogy nemcsak az üzleti vagyont alkotó vagyontárgyakat tette végrehajthatóvá fizetésképtelenség esetén, hanem a védett nemzeti, kincstári vagyont is! Ezt a nyílt "hazaárulást" már minősíteni sem lehet.

Az Európai Unióval október 30-án írt alá szerződést a magyar kormány 6,5 milliárd eurós válságkezelő hitel folyósításáról, amely az IMF és a Világbank kölcsönét egészíti ki - írta az MTI.

A Magyar Nemzet szerint kiderült, hogy a megállapodás hármas számú melléklete szerint a magyar állam minden egyes vagyontárgya végrehajtható - ez alapján akár a műkincsek is.

Bencze Izabella, a Kincstári Vagyonügynökség volt vezérigazgató-helyettese a lappal közölte, mindez azt jelenti, hogy elvileg akár a Szent Koronát vagy éppen a Parlament épületét is végrehajtás alá vonathatják, ha nem fizetjük vissza az adósságot. 

Felkérünk minden hazáját szerető magyart, hogy pár percet szánjon a következő linkek megtekintésére, mert ezeken más államok polgárai – szintén a zsidó terjeszkedés ellen – felsorolják az izraeli termékek listáját!

Ne vásárolj ezekből a termékekből, mert azzal az amúgy is gazdag, világuralomra törő Izraelt segíted!! Magyarok! Nem juthatunk a palesztin nép sorsára!!

 

Kérjük, Tanulják meg a következő márkákat:

 

http://boycottisraeligoods.org/modules11748.php

 

http://boycottisraeligoods.org/modules11748.php

 

http://kuruc.info/r/20/32986/

 

Hiszünk Magyarország feltámadásban!

Szent István Szövetség

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------